Friday, December 10, 2010

alhamdullillah syukur...

syukur ke hadrat dgn limpah izin dan kurniaNya...
k0 bg hambaMu ini kegembiraan...
ak syukur padaMu Ya Allah...
setelah ak berusaha dgn sesungguhnya...dan tawakal kepadaMu..
k0 telah makbulkan d0a2 ku..
k0 bg hambaMu yg hina ini kejayaan...
alhamdullilah dpt ak bg kegembiraan kpd 0rg2 yg tersyg...
terutama Ibu dan Ayah yg gembira melihat anak nye berjaya..


satu langkah lg ko bg untuk ak melangkah lebih jauh...
demi meneruskan perjuangan ku hingga akhirnya...
syukur Ya Allah....


arini dya rase bersyukur sgt..sbb segala usaha yg dya wat....Allah telah perkenankan...
ini bg lg dya semangat untuk lebih terus berjaya...
sesungguhnye rezeki itu ade dimne2 dan jika kite ikhlas dan sungguh2 berusaha..
kita akan dpt habuannya..

alhamdullillah result exam smue baik2..dan lebih baik dr ape yg dijangka...
tgal lg 1 sem je lg dya akan habiskan stdy nih..
dan dya harap dya dpt get true for last sem ni dan bg yg lebih baik utk berjaya...
blaja degree bg dya bukan sng seperti yg dijangka...
tp jika ade usaha..xmustahil kte boleh dpt ape yg kite nak bukan...
dah xde ape yg perlu dya pk kan..just concentrate dgn mase depan..yg hampir pasti ni...
insyaAllah harap2 begitu..
kpd kwn2 len..dya p0n d0akan kam02 smue berjye..dlm semua bdang yg diceburi....
betapa gembiranya jika kita sama2 berjaya bukan...
aminn....
grad mase dipl0ma.:: harap dya dpt bg kegembiraan pd ibu ayah mase grad degree nnti
insyaAllah..

dya syggg sgttt ayah n ibu....
thankzz besrkan dya dr kecik smpai besa..
dan berkat d0a ibu n ayah juge...
anakmu akan berjye..
bg kegembiraan kpd ibu n ayah...
mmuuaxxx..

No comments:

Post a Comment