Sunday, December 26, 2010

C0NTEST AKU DAN KACA MATA

hal00..hal00..smue kawn2..
jgn pelik ek nape title entry C0NTEST AKU DAN KACAMATA tu taw...heheh..
actually ade s0me0ne bl0gger ni tgal jejak suh j0in c0ntest ni...
thankkzz t0 mr MOHD.SYAFIQ
sebab invite dya untuk j0in c0ntest ni...
ni first time dya nk j0in c0ntest sejak menyelami dunia bl0g ni tau..hehe
kalo kwn2 smue nk tawu 0r nk j0in jugak mcm dya kwn2 b0le KLiK DiSiNi
memandangkan syarat2 utama c0ntest ni memerlukan picture kite yg berkacamata hitam....
heeee disini dya sertakan skali picture dya yg berkacamata hitam nih...hehe
kwn2 sila sila lihat ::
dya berkacamata hitam di Masjid Kristal Terengganu...hikkss...

kat sini dya nk tag juga 2 0rang kwn bl0g dya tuk j0in contest ni...
memandangkan syarat2nye memerlukan 2 orang je untuk di tag..hehehe
kpd kwn2 laen next c0ntest kal0 dya j0in dya tag plak ek...
s0 kpd :


heee...silalah j0in juge c0ntest ni taw...
hadiah p0n lumayan...hehe..mne tawu ade rezeki kite kan kan kan...cewahh...
thankkzz a l0tt t0 Mr M0hd. Syafiq again sbb invite dya.. =)
harap2 b0lela menang..heheh...
daaa


2 comments:

  1. toing2..tuan tnh dtg jenguk..all da best ya

    ReplyDelete
  2. wink..wink...thankkzzz tuan tanah..heheheh

    ReplyDelete