Wednesday, December 29, 2010

Harimau Malaya....



wahh...wahhh..harimau...tak0tnye..
ini bukan sebarang harimau taw...ni harimau jantann dari Malaya...hihihih..apela yg dya merepak nih...
kepada kwn2 yg senegara ngn dya..mesti anda semua tawukan hehehe....yihaaa semestinya malam ni perlawanan akhir Piala Suzuki AFF yg kedua..yg akan memperlihatkan Malaysia menentang Ind0nesiaa...yeehaaaa..hahah dah macm pengulas sukan plak dah..hehehe....xkira la ape p0n..dya n seluruh rakyat Malaysia akan memberikan segala s0k0ngan yg tidak berbelah bahagi kpd team Malaysia...hehehe...<giles p0y0s ayats>hehehe...btw ape2 p0n dya harap team Malaysia dpt buat lg hebat dr malam aritu even Malaysia dah lebih aggregat dr Ind0nesia sbb dah mng 3-0 untuk first game airtu...walau ape p0n pr0v0kasi dari peminat fanatik Ind0nesia diharpkan pemain2 Malaysia dpt kuatkan diri dari segi mental n fizikal oritee....hehehe dah macm coach plak si dya ni hehe...tp memg mcm semangat gile..hehe..membe2 kat fb p0n smue wat status pasal b0la jek...lg la semangat..yg xle tahan ade s0rang membe ni siap p0st lgu ni lg tuk dya nak menunjukkan betapa semangat nye die..hahah klakaa tp xpe memgg kite kene semangatt p0n kan...jangan gentar sebelum berjuangg...ayuhhh nyanyii lagu ni ramai2 malam ni..huhuhu
inilahhhhh barisan kitaaaa~~yg ikhlas berjuang~~ siap sedia berkorban~ untuk ibu pertiwiiii~~~~sebelummm kita berjaya..jgn harap kami pulanngggg~~
inlah sumpah pendekar kita..menuju medan bakti..andai kata kami gugur semua
atabur lah bunga di atas pusar..kami mohon doaaaa..malaysia berjaya~~~
semboyan telah berbunyii~~menuju medan bakti...~~~hahahahahaha~~
(berdiri dpn bendera siap tabik)...hahahah~
ape2 p0n gud luck Malaysiaaa...
h0binnn jgan x h0binnn hehehhe

No comments:

Post a Comment