Thursday, December 30, 2010

Kecoh Betoii!!..

huihuiiii...ape yg kec0h bet0i tu cik dya???ehhehee
xde ape la yg kec0h sgt kwn2....tp kec0h jugak la kan...yela satu Malaysia n luar Malaysia p0n kec0h sbb team bola sepak Malaysia menang n jadi Juara Piala Suzuki Aff tuk tahun 2010 nih...kecoh betoi di dada2 akhbar..media elektronik...di fb..di twitter..di bl0g...huhuhu mmg kec0h hari ni...tp mmg pt0t p0n kne kec0h kan..kan..kan..btw tahniah tuk pasukan Malaysia sekali  di atas kejayaan anda...usaha anda memg berbal0i...dan buat rakyat Malaysia berbangga dgn anda yg menjulang nama Malaysia...siap PM bg cuti lg taw...huhuhu...untuk org yg bekerja suke la cuti kan..heheh yg mcm dya ni mmg ngah cuti...tumpang suke jgak d0rang dapt cuti hehe...

ape lg yg kec0h ek hari ni????huhu..yg dya teng0k la hari ni kec0h jugak pasal pemain-pemain Malaysia ni...yelah 0rg tg0k game b0la mesti nak kenai ngn pemain2 die jugakk kan hehee...s0 secara x langsung pemain2 p0n leh jadi pemes kalo d0rang dah menang dan bg skill yg bgus mase game...termasuk la pemain Malaysia kite ni.....Shafee yg jadi t0p scorer n Khairul Fahmi g0l keeper Malaysia yg hebat...tahniahh tuk dorang..kal0 dlu player kembar Malaysia Aidil Zafuan n Zaquan Adha yg menjadi sebutan setiap orang...kali ni due player ni plak yg pemes ala2 kembar dlu..heheh <dya rase la>hehe...h0pe bile kembar nih dah pulih dr kecederaan n bergabung skali dgn team Malaysia skang..dya rase mmg sukan bola sepak Malaysia b0leh g jauh...cewwaaahhh ckp mcm Menteri Belia Dan Sukan plak si dya ni...hehehe


ape2 p0n xksah siape p0n player nyer..kalo pemain Malaysia hebat...team boleh g jauh lg...heheh..smue org p0n akan berbangga dgn anak muda Malaysia...xksah kal0 nak kec0h tahap ape janji kite kec0h secara intelligent n pr0fesi0nal taw...jgn jadi fanatik yg taksub sgt smpai b0leh menjejaskan hubungan dgn mne2 negara or individu laen <anda mesti paham mksud dya ni..hehe> xdela..... xmahula wat2 rusuhan atau wat pr0v0kasi mcm2 smpai menjejaskan keselamatan pihak len kan...kite kan hidup di bumi ni nak aman damai...lgp0n game b0la je kot...hehehe....kite mesti menunjukkan semangat kesukanan dg pr0fesi0nal sekali..huhu..wahh dya kal0 dah bercakap...mcm nak jadi PM plak dah...btw kite cume berckp tuk mengingatkan diri sendiri dan orang laen je...s0 ape2 p0n mesti p0sitif...
sekian ulasan sukan dr dhiya...hehehehheeh.....
daaaa...


:: kal0 Malaysia ade KHAIRUL FAHMI CHE MAT...keeper terhebat dan menjadi pujaan rakyat Malaysia kan ...dya cukupla ade ni jee...hehehehehhe   ::









 KHAIRUL AIZAT 
pemain ragbi terhebat SMKZ
dan
    menjadi pujaan hatiku...
hehehehehehe =)

No comments:

Post a Comment