Saturday, December 25, 2010

p.s i LoVe Y0u....

p.s i love u
by
Hilary Swank n Gerard Butler
"Sometimes there's 0nly 0ne thing left t0 say"

uwaaaaa...aik dya asal nangesh2 plak nih...hehe
hehe sje je nk menunjukkan acti0n bila da layan cte P.S. i Love Y0u ni...hehe
mesti k0rang dah leh agak kan cte ni cte sedey..hehe
actually mmg bt0l p0n...hehe mule2 scene cte ni husband  wife ni gad02..... lpas d0wang gad0 msg2 ckp nk tgal kan masing2......pastu xb0ley due2 sedey...then dorang berbaik balik...hihi 
couple ni kawin da lame..... tp xde anak sbb wife die nk life yg better.... br die sedia nk dpt baby..so kt stu dorg slalu gad0 sbb de salah faham...then suddenly husband die died because 0f tum0rs...
haa lpas husband die died ni brla isteri die menghargai suami die ni.....n isteri die mmg terase sgt kehilangan suami die.....sbb sebelum ni die xpnah berenggang ngn suami die..smpaikan isteri ni xkua rumah n mcm nk jd gile sbb ingtkan suami die ade je slalu kt die...tbe2 satu hari mase besday wife die ni...wife die dpt satu kiriman kek n perakam audi0..s0 wife die terkejut ingtkan family die yg kasi....tp bile dgr perakam audi0 tu s0re husband die lg die terkejut.....dlm audi0 tu suami die ckp akan anta letter slalu kt die...
sejak aritu tu wife die slalu tgu surat2 dr late husband die tu...dlm surat2 tu mcm2 husband die suh wife die buat untuk ingatkan wife die tentang smue mem0ry mase downg bercinta dlu...huhu scene2 tu smue r0mantik2..husband die always says yg die sgt mencintai wife die..n dlm letter tu p0n husband die slalu tulis yg last P.S i l0VE yOU...heheh sweet kan kan kan....tp yg sedey nye dalam cte ni wife die slalu ingt suami die ade je smpai die xb0le nk id0p mcm org n0rmal...nasib baik die ade kwn2 n family yg slalu bg smgt kt die...
smpaila satu mase ade laki laen jatuh cinta kt die..tp die xb0le trime sbb die ingtkan laki tu late husband die...mase tu sedey la..sbb wife ni  ngah confuse....die id0p ngn kenangn2 husband die tanpa pk perasaan org len....then die jupe mak die..brla mak die trus trg yg late husband die yg suh mak die anta surat2 n smue kiriman2 tu smue sbb nk tunjukkan yg suami die syggg sgtt kt isteri die ni...n last letter dr suami die..suami die harap isteri die dpt hidup dgn baik even husband die da xde lg kt dunie ni....sbb "he alwayss luv her" ..sejak last letter tu br isteri die sedar yg die kne truskan id0p die seperti biase even husband die dah xde...tp die xb0le nk mecintai org laen sbb die sgtt cintakan suami die...
huhuhuhuhuhu...sgt r0mantik n sedih kan cte ni...ade part yg dya nangesh gak ng0k..hehe..
tp mmg beshh la...kalo kwn2 nk tawu cte ni p0n ade n0vel tau..kalo kwn2 nk tau b0le beli n0vel die..n kalo nk rase experience r0mantika nk layan cte ni...jgn lupee beli dvd ya..hehehe

sekian saje sin0psis muvie r0mantika dr dya...
daaaaa...


t0 mr ubbay :: thankzz a l0t sbb hadiah kan dvd cte ni...bestt sgt n r0mantik...
last but not least fr0m me to mr ubbay ::  P.S. i luv u.. =)


4 comments:

  1. cite ni mmg romantik la dya,,,,sweet nye lau dpat husband camtu...tp xnak die mati....hehe
    blog nad:http://akilovehalu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. heheh sweet kan nad..beshh je dpt husband cmtu...tp die mati tu je yg xbesh hehehe..

    ReplyDelete
  3. sila tukar lagu tuk mode p.s i luv u..heheh

    ReplyDelete
  4. t0 kirasoiv: heheh nk tuka lagu pe

    ReplyDelete