Wednesday, January 26, 2011

0h ilham datanglaahh......


hai kwn2...huhu nak tulis entry ni sebab ngah serab0t pikiran ni nak mengeluarkan idea.....huhu...amat payah nak mengeluarkan cetusan idea yg b0mbastic untuk development ni..hihihi..mesti korg confius ape mendela dya merepak ni ye x...hihhi bukan ape kwn2..skang ni dya ngah wat assigment untuk subjek Project Development...n dya kene wat proposal untuk buat satu development nak development Sungai Perak tu jadi tmpat yg bombastic..huhuh...tawu x Sungai Perak kt ner???hehe dya kne develop area Kuala Kangsar huhu...mcm2 sbnar nak wat...bile dya tgok picture2 kt goggle pasal development area river ni hihihi sgat cntik..
rase nak buat macm ni ke......




ni dkat Clark Quay Singapore....



ke nak wat cmni ke :::






ni dkat Venice...location film The Tourist..







ke yg mcm ni ::






huhuhu...tu yg serabot mau pk ni...nak memerah otak berpikir...huhuhu....susah jugak mau jadi Project Planner ni ek...kwn2 bantu dya bagi ideaaa.....adeiii....hihhi...h0pe dptla ilham yg mister l0ba-l0ba...malam ni...hehehee...
caiy0k2 dya...






No comments:

Post a Comment