Sunday, January 9, 2011

BUAH HATI BARU!!!...yeayy...

aii kwn2...wh00pppsss title entry Buah Hati Baru????erkkkkk..shape buah hati baru ni???...
eiii nak taw x kwn??nk taw x???..alaaaa mesti nak tawu kan kan kan?/?hhehehe...kal0 nak tawu BuAH hati baru dya haaaa inilahh dieee....

supriseeeee.............................



















new white BB Bold..satu mr ubbay punye..satu lg dya punye hehehe


muke2 excited bile dpt BB ..huhu : venue kenny r0gers JJ hikss



huuhuhuuu sukeee sgt kat buah hati baru ni...hiihii...jgn jeles bukan satu buah hati jek..ade due lg taw..hehe..die mcm taw2 tuan die suke due2...buah hati baru ni p0n naakkk jugakk shame due2 hehe...haa ni lah dye Blackberry dya yg baru BB Bold name die..hehe yg BB aritu BB pearl yg dya cte tu kan hehe...BB Bold ni baru je dya beli...kan dya ckp nak beli handph0ne idaman BB Torch..tp dsbbkan xsaba sgt keiginan nak BB yg baru..heheh tu yg rembat BB Bold ni jek...mr ubbay p0n dah xsaba kih3..s0 ktrg beli same2 kt maxis BB Bold ni...suke xterkire lah due merpati sej0li yg xslalu g j0li ni..hehehe...spe lg xlen xbukan dya n mr ubbay la hehe...

actually ktrg dah bncg2 aritu then sepakat nk amik BB Bold ni...tp kne amik kt maxis lmbt sket..sbb dowg nk order dl  xde stok..s0 kamis aritu mr ubbay yg g tlg amikkan handph0ne BB Bold kt st0kis maxis PD...mule2 janji nk amik same2 ngn mr ubbay tp dsbbkan dya ade klas mr ubbay je la yg tlg amikkan..hihihi tp hati ni xsaba nk jupe mr ubbay ari jumaat tu sbb nak amik BB Bold ni..kih3...smbil menyelam minum air..smbil nk amik ph0ne smbil detim la ktrg haritu..hehehehe...ktrg sje je amik BB bold kaler putih ni..hehe sje je nak same..nak amik kaler hitam rase dah bese sgt hehe...s0 xpela sme2 putih p0n...hiihi

ape yg anda rase bile dah pakai BB Bold???haha tntula rse heaven hihhih...rase bahagia la..sbb paling utama sbb skang dya n mr ubbay xmen msg dah..hihi jimat line maxis..hahaa....sbbnye ktrg ni BBM saje sepanjang mase heheh s0n0kkkk...very the easy...then maen facebook n google p0n dihujung jari...hikhik...s0 bestt sgt handph0ne ni...heheh...tp even dya da ade NEW BB Bold ni..dya xlupe taw kt BB Pearl hehe...hndph0ne banyak berjse tu syg lebey taw hehehe...xksh la pape dya masih syg due2 BB dya ni..hehe...
kwn2 yg ade BB jumla j0in BBM same ngn dya...heheh meh bak mai n0 pin BB hehee...s0n0kkk BBM...kih3...

;; nk kumpul collection BB la hikhik....

No comments:

Post a Comment