Thursday, January 13, 2011

chocolate indulgence..secret recipe..yummy!!..

 yummmy..yummyy..jemput makan kwn2 hehe...



hai kwn2...yuuhuuu yummmy..yummmyy..title entry p0n dah yummy wat org teringin nak makan...haaaa nk mkn pe??hehhe mesti korang p0n teringin dahh mau makan kek dr secret recipe after bace title entry ni kan kan kan..hehehehee...actualy sebenarnya bukan ape..arini dya n membe dya, sara n nad g makan kek dkat secret recipe hari ini..hehehe sbnr dah rancang lame nk g mkan kek sbb membe dya si sara ni teringin lah sangat nak makan kek ni...mengidam ke ape dya p0n xtau la hik3..<ampun jgn mara cik sara>hahahaa...

s0 untuk melepaskan keinginan kwn2ku ini...dya p0n j0in sekali g makan kek kat secret recipe dkt SACC MALL SHAH ALAM ni...huhu mmg beshh...lgp0n setelah letih sangat seharian ni menguruskan trip ke Singap0re n Kuala Kangsar di Fakulti...letihhh sgt beb trun naek 0pis fakulti..jupe pensyarah...jupe dekan..huhu mcm2 org kene jupe pr0p0sal punye pasai..hehe..nasib baiklah one trip ke Kuala Kangsar dah approve..fuhhh lega even br  planning nk g Kuala Kangsar arini by the time 5hours approve jugak akhirnye...s0 next week leh g jalan yea yeaa..haahaah suke plaks dya ni..hehehe...dan dsbbkan letih tu la ktrg nk hibur2 tu yg g makan kek kt secret recipe ni...heheh

korang p0n mesti suke mkn kek jugak kan???....tp nk makan kek ni xleh la slalu kan..sbb kek ni manis xelok sgt tuk kesihatan..sekali sekala nk makan xpe..hehee..sbb ape kite xleh makan kek slalu...haaa ni ade sedikit inf0 sbb ape xleh makan kek selalu..check it out ::

Tiada Zat
Ramai yang tidak menyedari bahawa makanan segera hanya mengandungi hanya sedikit kalori dan tiada zat. la mampu mengenyangkan perut dan memberi bahan bakar untuk digunakan oleh tubuh. Bagi kanak-kanak, pengambilan kalori kosong sebagai makanan snek boleh menyebabkan kurang selera terhadap makanan lain yang mempunyai khasiat yang banyak dan sangat diperlukan oleh badan. Kanak-kanak perlu dielakkan memakan makanan yang manis seperti kek, gula-gula dan air sirap, air berkarbonat kerana ia tidak mengandungi kalori. Makanan begini hanya mengisi ruang perut mereka sahaja dan ini menyebabkan mereka menolak manakan berkhasiat lain. 
haaa korang dah bace dah inf0 kt atas tu???heee sbb tu la kite xleh nk mkan kek ni kerap sgt..sbb mknn ni tiada zat...just kalo nk alas2 perot or teringin sekali sekala tu leh la...kite kan nak amalkan hidup yg sihat..s0 kwn2 sape yg nak follow leh la follow utk kebaikan anda juga...hehehhee
lastly dr dya..makan berpada2...makan makanan yg sihat..supaya badan jd sihat dan kuat...hiksss..
daa 

upppss ade sedikit Pr0motion dr Secret Recipe :
BUY 1 SLICE CAKE
FREE CUP OF COFFEE OR TEA
FROM 3PM T0 6PM ONLY...

No comments:

Post a Comment