Thursday, January 6, 2011

dhiya tayunk BB....

hal0h..hal0h..hal0hh...dya tayunk2 BB ni..BB sape ni dya tayunk2 ni??hehehe....
dah tntulaaa dya tayunk BB dya yg niee...

 Blackberry Pearl


heeehehe..0rang smue skang pakai Blackberry lagi canggih dr dya xde kecoh p0n..hehehe..hihi..nape tbe2 nak tayunk2 kt BB dya ni plak??selama ni xtayunk die ke??hehe...tayunk taw...handph0ne nie la banyak berjase dkat dya..even dkat 4 thun dah dya pakai Blackberry ni taw..dya syg kt handphone ni sbb handph0ne ni ayah dya beli dkat Jepun mase die g sne dah lme dah...ayah belikan then bg dya..hihi mestila dya suke n syg kan..yelah brg dr 0rg tersyg kasi mestila syg n jage baik2 kan..kan kan..hehe btw thankzz sgt eh ayah sbb kasi dya BB ni..hehe

ingat lg mase dya mule2 pakai BB ni..xde spe p0n tawu brand handph0ne BB ni sbb mase tu Blackberry xpemes di Malaysia...kt luar negara smue dah pakai BB ni..yela BB ni kan made in Hungary originalitynye...functi0nnye p0n laen...lebih up t0 date..kt Malaysia mase tu pemes N0kia n S0ny Erics0n jek..tp skang dah laen...fen0mena Blackberry n iPH0NE dah menjelma di Malaysia ni..smue org mengidam telef0n canggih..nak2 yg gile gajet tu..mesti mau ade satu Smartph0ne ni kan...hehe..

huhu even dya pakai BB pearl yg dah lame ni..tp ttp bangga taw..sbb dya dapat pakai BB ni dulu dr org len..ngeh3..hehehe...hari ni lg la dya tayunk lebih kt BB dya ni sbb dah leh on9 dihujung jari...sngla nak berpesbuk kih3...tp rasenye mcm nak ade the new BB lah..haisshh..hehe...dpt ke x ek??tguuuuu....ape2 p0n dya ttp tayunk BB Pearl dya yg first ni...hihhi...

kwn2 jum pakai BB same2 dya..leh BBM camee..
yihhaaa...
daaa

2 comments:

  1. Amboi, azza
    tak mampu nak
    pakai BB lar :P

    ReplyDelete
  2. alaa azza pkai BB beli kt maxis 99 ringti mesti mampu punye hehehehe

    ReplyDelete