Monday, January 31, 2011

The Green Hornet



hai kawn2...huhu da tg0k l0m cte Green Hornet nih???dya baru je tg0k sabtu aritu dgn mr ubbay muvie nie..
not bad laa cte ni...mule2 cam boring pastu bile ade acti0n her02 dalam cte ni baru besh...
macam cte katun p0n ade jugakk rasenye...kitrg tgok versi 3D punye sbb yg bese xkua lagi...hehehe
tp acti0n2 die mmg style..laaa
haa ni her02 dalm cte ni ...yg kiri tu Jay Chou as Keid0...sebelahnye Seth Rogen as Green Hornet 
her0 utama dalam muvie ni..dya lagi suke Jay Chou dalam cte ni..sebab die lagi briilliant yg leh jadi action her0 dalam cte ni..yg Seth Rogen tu nak p0pular je lebey huhu...
pndaii je dya k0men muvie ni ek..hehe actually kalo korang nak tawu besh ke xbesh cte ni
silalah ke panggung berdekatan ek..layannn...


sebelum ng0k muvie tu...dya n mr ubbay jalan2 dlu kt JJ ni..ape lagi keje ktrg xsah kalo xmsuk kedai buku..hehehe...dya plak bile masuk kedai buku rase nak beli je smue magazine n n0vel2 huhu...

 haa ng0k mr ubbay ni khusyuk nye bace buku..hihi kai snowcap tu mcm nak g Jepun jekk..hihi

dya p0n tg0k2 n0vel yg besh kt P0pular ni..bile tg0k2 rase nak beli smue..huhu bilekah dya nak bace smuenyee tu??hihihi xtaw bile abis bace kalo beli smue2...hehe
nak beli n0vel ni ::

novel The Notebook by Nicholas Sparks....
ni n0vel romantik taw..actually mr ubbay nak hadiahkan dya dvd cte The Notebook ni..
sebb mr ubbay suke cte romantik ni hehe tp xjupe2 lagi dvd nye sebb cte ni dah lame..
dya p0n xtg0k ctenye lagi...so nnti dya nak beli n0vel ni lah..
nak bace2 ape cte yg romantik sgt tu ek hehe...



emm lagi satu novel ni ::


 novel P.S. I Love You...

yg ni dya dah cte dekat entry dulukan yg mr ubbay ade hadiahkan dya dvd cte ni....
huuhu mmg beshh cte ni n sgt romantik...
kalo layan lagi mesti nangeshhh...huhuuhu


kwn2 minat membace x??hehe..
kate orang :://
membace menambahkan ilmu...
so kawn2 jumm kite rajin2 membace...
daaa

No comments:

Post a Comment