Wednesday, January 5, 2011

hari2 sek0lah yang bz..



hai kwn2 seperti yg anda tawu minggu2 sekolah bg pelajar dah cetat..heeheh
begitu jugela dgn dya ni knela same2 melalui minggu2 sekolah yg terakhir utk 5 bulan ni...hehehe
xsaba nak abis blaja degree nih...dlm2 xsaba2 tu ade perasaan risau jgak...yelah banyak yg kne buat dlm mse 14 mgu mgu stdy ni...dgan tesis nye lg..had0iii rase berat kepala ni...tp dya ni asik wat relaxx22 jek..haisshh...
come on dya chill out..bpe mgu je nak kne pulun kn..en mase sedang mengejar skang ni...h0pe dya dpt setle kan smue k...

mgu2 awal ni p0n dya dah bz wat pr0posal utk trip ke Singap0re...harap2 dekan lulus la trip untuk ujung Januari ni....after settle trip br sng hati nak wat keje len...even time table tuk sem ni xpack sgt n final paper p0n hanye due je..tp sbnrnya banyak sgttttt keje nak kene wat...Ya Allah permudahkanlah dya dalam semua urusan ni...kawan2 smua d0akan dya e...insyaAllah dya akan dpt melalui hari2 sek0lah yg bz buzz ni hehehe...aminn....

caiy0k2 dya...kembali semangat... =)
daa

No comments:

Post a Comment