Sunday, January 30, 2011

Offer keje!!....

hai morningg kwn2..wahh beshnyee rehat2 di pagi Ahad yg sejuk mejuk ni yeeee...hihihi..mesti ade yg xmgun2 tid0 lg kan..heip..heiipp..cpat3 mgunnn...angkat kain di jemurann...huhhu...dya awal2 da mgun taw...b.fast then kemas2 umah...nak g mane ek arini hujan2 ni...duk umah je la nmpaknye...hihi

eh3 title entry ni pasal offer keje la dya..ape merepek bukan2 mukadimah ni...hehehe...ok3 straight to the p0int....dya nak cte  pasal offer keje ni....semalam dya g jupe somebody Engineer ni wat interview untuk research dya....so smlm pagi2 dah gerak g site engineer ni...sbb dah wat appoinment ngn die...ingt nk interview kt 0ffice die..sekali kat site office laa..huhu dah la dya g sorang2 pastu g site dkat jauh cor0k..gile berani g site sorang2 si dya ni...hihihi..mule2 xpk pape..pastu nmpak laki2 kt site tibe2 cm takot lak..hahaha..tp tawakal je la..niat kte baik kan...then nak jupe org profesional xkn la nk wat pape...huhuhu...

so dapat jupe engineer tu dya truskan interview dya..banyak jugak inf0 yg die kasi..then baikla engineer tu ngn team company die tolong dya bg maklumat bergune utk research dya ni...so borak2 after interview tu..engineer tu plak interview dya..hihi bile abis blaja???....dah mtk keje ke blom??? background stdy ape??huhu mcm interview nak bagi dya keje plak ek....hihi..so dya ctela kt die dya abis blaja bulan 4 ni mayb nak cari keje trus...haa lpas tu..truss engineer tu offer keje kt dyaa..huu rezeki disitu...die cakap abis blja nnti trus anta resume kat company die..nnti die review...sbb company die p0n nak cari org sbb company tu dapat project baru...so kalo leh die nak cari Planner..tu yg die tawarkan keje tu kt dya...hihii....

si dya ni plak memgla suke..org da offer keje kan even xgrad lg..hihi..insyaallah dya ckp kt engineer tu..abis je research dya ni..dya akan anta resume kt company tu...terpulangla kt company tu nak amik dya keje ke x ek??hehehe....moga2 ade rezeki dya lpas abis blaja ni kan kwn2...kwn2 doakan dya taw..huhu...


:: excited nak keje..tp pk2 tgjwb kite mase keje nanti..haiyaa takot lor..::hehehe
caiy0k2 dyaa...
daaa

huhu ade talent jadi Planner x kat site??hiksss..

No comments:

Post a Comment