Tuesday, January 11, 2011

SERONOKNYE BBM!!!!...

hai kwn2....hehehe korang dah ng0k l0m vde0 kat link ni...  BAGI PENCINTA BBM??heeh dya dah lame dah ng0k vde0 by CST Producti0n ni taw..mcm2 dah vde0 wedding yg dorang buat smuenye menarik dan tertarikss taw..ahaakkzz hehe...kal0 korang xcye k0rang cube LIKE CST PRODUCTION dkat facebook ni...korang leh tg0k mcm2 vde0 yg dorang wat...smuee nyee superbb taw..heheh kal0 k0rang nak taw wedding Elyana celebriti tu p0n CST Prducti0n ni yg wat kan..mmg bestt..hehehe...

Arini dalam2 dya tg0k vde0 by CST ni...dya paling suke vde0 BAGI PENCINTA BBM ni....sbb...sbb..sbbnyeee...kisah cinta wedding dorang dalam vde0 tu..ade kait mengait ngn BBM hehe..cewahh...leh jadi pr0moter BB si dya lpas ni hehehe...mcm korang tg0k vde0 tu macm syokkk je BBM kan...dya p0n mule2 tg0k vde0 ni dulu rase teringin jugak pasangan kte ade BB leh BBM same2 kan..mcmne la rse BBM same2 tu kan???but n0w...n0w and n0w..hihii dya ngn mr ubbay p0n dah b0leh BBM yipppii...yiipppii....hehehe suke sangattt....hehehe

hid0p ktrg sejak ade BB ni mcm lebih terisi jek...hehe xde k0s0ng2 hahaha....sbbnye setiap mase asik BBM je keje ktrg...dah xmen dah tg0k2 msg skang ni...heheh skang smue BBM dihujung jari...mmg s0n0k kwn2..teringin jugak satu hari t..dya nak b00k CST ni tuk wedding ktrg..heheh...alalalla berangannn si dya ni n0 1 hehee..tp bt0l taw..h0pe CST leh la bg harge yg berpatutan untuk wat vde0 pasal kisah cinta ktrg plak ek....huhu...<shame2 l0r>heheh...kwn2 kal0 nak rase pengalaman mcm dya ber BBM ataup0n yg sudah ade BBM marilah sharing2 ngn dya hehehe...syokkk..hehe..


No comments:

Post a Comment