Monday, January 24, 2011

Terasa Rindu dan Dihargai....

cewahhh si dya ni..title entry tu..eeiissss..hehehe..cam ala2 jwang plak kan..hahah..apsai nak terase rindu dan dihargai plak tu...hihi cam hapy je nmpak kan kwn2...hahahaha...kwn2 xm0 pk laen taw..kih3..ari Sabtu aritu tetibe dya terase mcm tu..hehehe..mesti korang pelik kan nape dya rase cmtu hehehe...

sebenarnya ari Sabtu aritu...dya pg2 lgi dah g Rembau sebab ade app0inment dgn Engineer dr c0mpany c0nstructi0n ni nak interview die pasal project tesis dya..s0 da janji kul 10 pagi dkt sane..dya p0n gerakla s0rang drive keta ibu g Rembau...then smpai2 sane mase interview alhamdullillah berjln lncar..n engineer tu p0n baek je..t0long dya dptkan maklumat smue..

lpas abis je interview tu..kira awal jugak...dya p0n xtaula nak g mane ek kt Rembau tu..bukannya ade pape p0n kan...eiii tp Rembau tu banyak kenangan tau dkt dya..nak tawu x sbb pe??hehe sebabnyee dlu mase dya Sekolah Form 4 n form 5 dya blaja dekat Sekolah Menengah Teknik Dat0' Lela Maharaja...dkt Rembau tu...s0 mase g sane dya lalu sek0lahh..huiisshh tg0k je sek0lah mcm rase rinduu jee..teringat mase sek0lah dlu..balik h0stel..g kelas..cikgu2 smue ingtla hehee..s0 dya pk2 nak singgah ke x nak ek sekolah ni..kebetulan mase tu hari persekolahan jugak..even ari Sabtu..dak sek0lah ganti cuti sekolah gaknye..

pastu pk2 xwat pe then janji nak jupe Mr ubbay p0n lmbt lg..sbb mr ubbay keje sbtu tu...dya singgah la sekolah mase tu...then smpai sane dya k0l cikgu dya tanye die ade ke x kt sekolah cikgu cakap ade sebb d0rang ade sukan merentas desa...dya ckpla dya ade kt sekolah..hehe cikgu dya p0n terkejut..die suh dya tgu sebab nak jupe dya...hihi terharu kan cikgu kite ingt lg kt kite nak jupe kite...so dya tgu la cikgu dya tu..mase tgu tu dya jalan2 kt sekolah..huhu mmg terase rindu...ingt zaman2 sekolah teknik dlu..then terjupe driver sek0lah..Uncle Lingam xsilap name die..yg xsgke die ingt lg dya even dah dkt 5 thun tgalkan sekolah teknik..hihihi pastu mase jupe cikgu2 duk tepi padang tg0k budak2 sekolah borak2 ngn cikgu dya...pastu dya g makan ngn cikgu..hehe...dya p0n xsgka dorang masih ingt dya...n mesra sgt dorang ngn dya..even dya dah lame tgalkan zaman sek0lah d0rang masih ingt dya lagi..mase tu mmg la dya terase rindu..n dihargai sgt..beshh kan..kal0 korang  kt tmpt dya p0n msti korang rase kan..hihihihi....pape p0n aritu dya happy je dya dpt jupe balik cikgu2 dya dlu..xbanyak yg berubah dkt sekolah even cikgu p0n ttp same mcm dlu..huhu besh3....pas balik dr sekolah tu trus je g Seremban jupe mr ubbay sbb nak bg brang then g jalan2 teman mr ubbay makn sbb die br abis keje...hiihihi

sekian saje cte rindu dya dekat sek0LAh hikhik..
:: dipikir2 kan kal0 kite ikhlas n baik ngn 0rang, mesti 0rang akan tetap ingat kite dan hargai kite kan...eh yeke??pndapat dya la..pndapat korang plak cmne??hehehe...syggg smue =)
daaa

No comments:

Post a Comment