Tuesday, January 4, 2011

The Tourist..



Salam...hai kwn2...bertemu kite sekali lg di kaki wayang dya hihiihi...
hehe entry ni nak cte sket pasal muvie baru ni "The Tourist"....akhirnya dpt gak layan cte ni ahad aritu...
alang2 sebelum cetat sekolah nak la detim2 n lyan muvie ngn mr ubbay..hehe sbb mmg p0n nk ng0k cte ni dr aritu...

haa mcm picture yg diatas tu..tntula her0 n her0in dlm filem ni Johnny Deep n Angelina J0lie..sape xknal dorang ni kan..mmg superb kal0 men wayang..heheh <bukan men wyg tipu tu tau means berlakon disini hehe> s0 cte ni sbnr pasal agen penyamaran ni yg dilakonkan wataknya oleh Angelina J0lie as Elise dlm cte tu..hahaha< giles ayat skema>..heheh tp btol la Elise ni agen p0lis sbnrnya..wat keje penyamaran nak tgkap sorang perompak yg dikehendaki bernama Alaxende Pierce..Elise ni menyamar sbg cinta hati AP tu...dlm usaha keje2 penyamaran ni Johnny Deep as Frank terlibat sekali as a tourist dlm cte tu...tp sbg org xtau menahu pasal keje2 penyamaran dan akhirnya terjatuh cinta dkt Elise...Alexander Pierce ni curi duit dr kump Gagster..n kump gangster ni dikehendaki p0lis gak...s0 dalam keje2 penyamaran tu akhirnya p0lis dpt la tgkap kump Gagster tu tp xdpt tgkap Alexander Pierce tu...heheeh sbb sbb sbbnyee...... korang nak tau x???hahah..sbb Johnny Deep yg berlakon as a touris tu la sbnrnya Alexender Pierce org yg curi duit dr kump gangters tu hehehe...die curi duit tu then buat pembedahan plastic tuka muke jd Johnny Deep...heehhe...<tertpu gue>....

btw mmg cte ni style n best...n ngok style Angelina J0lie yg lawa dgn bibir yg sexi huhuhu...besht2..dr 5 bintang dya kasi 4 bintang...hehehee...s0 kpd kwn2 yg lom tg0k..jummm cpt2 layaannn...

daa

No comments:

Post a Comment