Tuesday, January 4, 2011

UNIQL0 FASHI0N..membuatkan anda Uniq....

hai..haii..kwn2...anda nmpak uniq la arini..heheh uniq mcmmne tu???adekah anda memakai collecti0n dr Uniql0 butique mnjdikan anda uniq...hehehe...actually kali ni entry dya ni nak cecite sket pasal fashi0n..huhu..nak jadi pereka fashi0n kah si dya ni??hahahah n0 n0 n0.....just nak share ngn kwn2 di bl0g ni tntang collecti0n dr Uniql0 Butique ni...sape la yg xtaw brand Uniql0 ni kan..mesti k0rang tawu kan..kan..kan...heheh..da tntu terkenal brand name die..hahaha..

Tapi kan kwn2 sbnrnye dya p0n baru2 ni je tawu pasai collecti0n n butique Unqil0 ni heheh...itup0n setelah diperkenalkan 0leh mr ubbay  pasal Uniql0 sbb mase tu  first butique Uniql0 nak launching kat Malaysia..mr ubbay p0n sibuk suh dya g mase hari launching Uniqlo dkat Bukit Bintang tu...xsilap butique tu launching dlm bulan 10 tahun 2010 aritu...kire baru lg la butique tu kat Malaysia..even baru kt Malaysia p0n sbnrnya Uniql0 ni dah femes satu dunia tau..Uniql0 ni sbnrnya dari Japan...so cawangan butique nye p0n dah merata dunia ade..n dah tentula fans collecti0n Uniql0 ni sungguh ramai..termasukla rakyat2 di Malaysia ni..hihii...xcaye cube korang g Uniqlo Farenheit 88 dkat Bukit Bintang tu mesti ramai punye orang ...heheh...

Macm2 tau collection dr Uniql0 ni ade t-shirt,leggings,fleeze...mcm2la..kalo kwn2 nak tawu lebih info pasal Uniql0 ni korang leh CLICK SINI ade mcm2 inf0 pasal Uniqlo kt web tu........xp0n korang leh LIKE UNIQLO..dkat facebook. n tgok2 collecti0n2 Uniql0 cantik2 taw..hehehe..nak tawu pasal Uniql0 kat Malaysia...kwn2 leh LIKE UNIQLO MALAYSIA...huhuu mcm2 kwn2 leh tg0k2 kat situ....

haritu mase ik0n n gegurls dya datang Shah Alam..sempat jugakla dya bawak dorang g jalan2 kt KL...then dya ajak la dorang g butique  Uniql0 ni alang2..hehe..dya p0n first time g situ...sbb jeles kat mr ubbay die dah g Uniql0 dlu dgn membe die xajak dya p0n taw..xaci t0l heheh...maj0k2 gakla mase tu ngn mr ubbay...heheh...tp sib baek die belikan fleeze Uniql0 tuk dya...heheh dya pe lg suke la..xjadi nak maj0k hehehe..cantik taw fleeze die suke sgt...thankzz ya mr ubbay...hihihi...kat bawah ni de picture2 dya g Uniql0 dgan my ik0n n gegurls..hehe

yihaa..dya di UNiql0..huhu..

dya bersama ik0n n gegurls di Uniql0...hihihi

haa ni la fleeze Uniql0 yg mr ubbay belikan tuk dya...tantiks x??hehe



kal0 kwn2 dah rase Uniq..n tertarik nak mndptkan collecti0n dr Uniql0 leh la g Bukit Bintang sh0pin2 kat sne..hehehe...harga p0n berpatotan tau..butique die p0n besar ade 3 level..ade collection laki,p0mpuan n collection kanak2 pon ade taw..smue c0me2..heheh ape lg mari kite bersh0pinn...yiihaaaa..hehe...
sekian inf0 fashi0n dr dya...
daaa

No comments:

Post a Comment