Saturday, February 26, 2011

awes0me with Hikarimoji Lights Graffiti....

fuhhh...baru pas tgok Majalah 3 sebenar...haaa then baru lah dya tau pasal Hikarimoji Lights Graffiti ni...korang yg tg0k Majalah 3 mesti tawu kan pasal group ni...haa actually nak bgtawu sape2 yg xtawu mcm dya ni dlu hehehe..Hikarimoji ni satu gr0up yg inv0lve dalam photographi menggunakan technique Lights Graffiti....

kiranya dorang ni group photographer yg shoot gambar dorang dgn menggunakan lampu LED or api...sebagai tulisan dalam photoshoot tuh...dya tgok Majalah 3 banyak inf0 die kasi pasal group nih..n wat dya kagum gambar2 dorang..n cara dorang wat photoshoot...memg style hasil kerja dorang...

then cara dorang wat photoshoot mmg nampak sush..dan memerlukan kesabaran yg tinggi...sebb selalunya dorang wat photoshoot waktu malam..n bile amik gmbar waktu malam kite kene pandai gune mode kamera kite untuk dapt pencahayaan yg betol...sape2 kwn2 yg gune DSLR mesti tawu kan...dya p0n belum pndai sgt lagi teknik2 yg btol nak gune kamera DSLR ni..cume ade blaja sket dr kawn2..harap leh masuk kelas photograper one day nnti...sgt minaattt..n mmg h0bi dya bab2 photographi ni...hehehehe

korang nak tgok hasil kerje Hikarimoji ni x?? okehh silaa layan pic di bawah  k....

:
:



semua pic ni kredit dari facebook dorang...kalo korang like..
meh lawat facebook dorang  LIKE FACEBOOK HIKARIMOJI
ataupun nak jadi follower blog dorang...

dya tgok dorang ade jugak buat photographi light graffiti untuk wedding or kad kawin..so kalo korang nak picture2 wedding korang bombasticc leh je contact dorang...hehehe..sebaabb dya p0n teringin nak panggil dorang..hehehehe hopefully one day guyss...hikkksss..
so sekian saje entry kali...
awes0me...
daaa

p/s: trus pemes Hikarimoji sebab masuk tv..hehe sekelip mate ramai orang like huuu congratss

2 comments:

  1. Salam perkenalan. Saya berjaya dengan percubaan pertama menghasilkan Light Graffiti dengan hanya mengunakan kamera digital kompak Panasonic Lumix.

    Boleh lihat hasil kerja Light Graffiti pertama saya di blog saya.


    http://akubiomed.com/2011/mari-bermain-light-painting-light-graffiti/

    ReplyDelete
  2. thankzz for invite..i will be there =)

    ReplyDelete