Thursday, February 24, 2011

hidupku di FSPU...

haiiy000 kawan manyak letihh wooo....
arini banyak mase diabiskan di FSPU tersayang nih...hehehe
nk tawu x pe tu FSPU??
FSPU ni lah fakulti dya yg terchenta di Uitm Shah Alam ni...haha
Fakulti Seni Bina Perancangan dan Ukur....

sebab ape arini duduk di fakulti satu hari??huhuh
dah tentulah sebab ade submissi0n es0k hari..
dan memerlukan kami ahli kumpulan bekerjasama...
membanting tulang menyiap kerja2 project development ni...

bayangkan dari pagi td pegi kelas...
then abis kelas rehat makan solat jap...
pastu trus sambung g wat keje..
smpaila kul 1 pagi ni td baru balik...huhu...
nasib baik lah keje siap jugakk..
jadi berbaloi lah duduk lame2 dgn ahli group wat keje..
 oklah tu kul 1 pagi dah siap dah boleh relax...
kalo stat keje lmbat td..maun xbalik smpai esok pagi..
hehehehe..alamat bawak bantal selimut g fakulti td0 sne...hehehe

FSPU ni dah macm rumah kedua dah bg dya..
yela ari2 ulang-alik sane...
kalo ade discussion gr0up je..
mesti kene stay fakulti sampai malam...
lumrah la kan id0p sebagai student mmg cmnikan hehe...
makan minum td0 p0n dah xterjaga..
di saat nyawa2 ikan mase ni....hehehe...

ape2 p0n keje untuk submit es0k dah setle..leh rehat jap pas ni..
tu yg sempat menlis bl0g mehilangkan stress ni hehehe...
yang penting kite kne...
Work Smart...Think High..Cool n Relax...
barula xtensi0n sangat ek...
daaaa


sebelum tu.......whoooopppsssss...


:
:
ini wat keje ke men fesbukk ni????haiiyaaaa..mmg manyak w0rk smart laaa...hahahaha

2 comments:

  1. baru nak tnye..wat kje ke fb???
    hahahahahahaah

    ReplyDelete
  2. hehe tu la kan..wat keje ke men fb ek...hehe..besela kalo kje under stress mesti mau layan fb sekejp hehehe

    ReplyDelete