Tuesday, February 1, 2011

Le Tour De Langkawi Malaysia 2011 @ Uitm


hai kwn2...kam02 smue ni penah g tg0k Le T0ur De Langkawi x??hihi..dya xpnah p0n tg0k live dpan mate...tgok dkat tv adela...even event ni setiap tahun dowang wat kan..hehe...tetibe hari ni dya terteng0k plak event le t0ur ni...kebetulan dorang buat dkat Uitm...mule dya tg0k bunting iklan ni je...xdela nk attend p0n...xtau pon hari ni yg ade le tour dkat Uitm...pastu tadi kebetulan dya ade hal dkat Fakulti...so nak jupe org dekat fakulti tu pon xde sbb dorang g tg0k event ni...nak masuk fakulti pon jalan kene bl0ck daa sebb le tour ni...alih2 kene round satu Uitm airini..hehehe...memandangkan xde org dkt fkulti..dya pon g je la jlan kaki dkat padang kawad ngok event ni macm meriah je kan...heheh sempatla snap2 pic sket2...layaannn.....


haaa ni tempat perlepasan dorang...kuning gitu...ramai gak budak2 Uitm mase ni..even tgah2 panas..
 

 tgok cyclist ni...ramaiii kann..hehe teruje tgok banyak basikal...


haaa ni Menteri Pengajian Tinggi Malaysia...Dato' Seri Mohamed Khaled Nordin...sempat jugak snap pic die mase die nak lepaskan cyclist le tour ni...yg klakanye...boleh plak die pasan dya amik pic die..sempat die tanye "dapat x amik pic die" hehehe...thannkzz dat0....=)


mase ni dorang baru dilepaskan...arini hari final Le Tour De Langkawi..yg berakhir di Dataran Merdeka kalo xsilap dya...hehehe...




ni konvoi kereta plak...follow dorang dari belakang....


haa nmpakk x nun diatas tu...hihihi...siap ade helikopter lagi taw...hehehe...


tgok yg cekak pinggang tu..heheh tu cyclist Malaysia yg ngah lepak3..hehehe



sekiann......
daaa.....




1 comment:

  1. dia orang lalu belakang rumah uncle nak pergi pilah dan bahau ..

    ReplyDelete