Saturday, February 26, 2011

lepak2 di Library Engineering...

Semalam ari Jumaat kan...hehe
seperti biase dya hari Jumaat mmg xde kelas untuk sem akhir ni...
s0 nak kate hari yg relax xla jugak kan..
sebab banyak keje nak wat sebnar nak2 sem akhir ni...
hadeii kadang2 muke ni...
dah xtau nk gambarkan perasaan ni ape dah...
mmg cube wat relax n happy2 jekk..
tp memikirkan keje yg banyak ni rase nk muntah..stress..pening...risauu..huisshhh smue ade...
rase nak2 cepat2 je lalui2...
mase2 susah dgn banyak keje skang ni...
tp biala sush skang...
nnti bile dapt resultnye kite puas hati kan...

dya ni kalo time mlas2 nak wat keje mesti cpt pk..eihh bia susah dlu dya..kene korbankan sket...kalo nak berjaya..hehehe itulah kate2 semangat dya untuk diri dya sendri bile dya ni d0wn memikirkan banyak keje ni..
hehe kwn2 doa kan dya tau...d0akan dya berjaya eh...
dya p0n d0akan k0rang jugak..berjaya dengan setiap ape yg korang lalui dlm hidup korang....

okiew berbalik pasal cte semlm heheh....pagi2 dya dah g jupe lecturer a.k.a supervis0r thesis dya..
Pn. Farrah Norizzah...bincang pasal thesis dya ni..die bantu ape yg dya xpaham dya trus bincg2 ngn die...lpas je jupe die ingat nak lunch..tp rse malas plak..s0 beli je air bubble chocolate ngn roti impit..untuk alas perot ni..
<see selera makan p0n dah kurang bile banyak keje?heeeiii..dya2 cmne xcepat jatuh sakit....

okies lepas je jupe lecturer ingat nk siap2 g interview s0rang Dat0' ni..tp kol die..die ade meeting plak..so trpakse postpone...pastu trus la dya g lepak kat library...
xtau nk g mne kan..hehe..dya glepak library budak engineering dkt Uitm ni..mcm besela bile dah duduk library sorang2 lame dah dya kt situ..duk2 cari buku psal thesis n beberapa assg dya kne wat...smpai ptg cmtu baru dya gerak balik...lame2 lepak library sejuk plak rasenye..hehehe...mase nak balik tibe2 kete kene block plak..kt parking...org park kete blakang kete dya...heeeiii terpakse gagahkan diri menolak kete tu...mule2 mcm xlarat je nak tolak yelah keta pesona k0t...hehe..sib bek ade guy yg baik hati t0l0ng dya tolakkan kete tu...huhuhhu thankkzzz yaaa...

hari dah ptg..trus dya balik umah..rehat2 jap...pastu trus smbung wat keje balik...eiii dah mcm machine dah ni..bekerja tanpa henti hehehe...walau pape p0n..caiy0k22 dya..u can d0 it..
ape p0n yg berlaku ign0re bende yg remeh temeh..skang time t0 f0cus...nyah nyah nyahh kau dari sini mende xpenting...hahahahaha..
kwn2 doa kan dya taw...
sayang korang lebey cmni...hehehehe
daaaa

No comments:

Post a Comment