Friday, March 4, 2011

BuLan MadU yg HeAvEN..

huhuhu tgah rase happy n heavenn...
even banyak keje skang....
tp senyum sampai telinga skang...hahhah
tgu citee lpas balik bulan madu eh hahaah...
:
;
;
;
;
;
;
;

tguuuuu taww...
sssshhhhh
taraaaaaaaaaaaaa....
yeaayyyy dya dah balik bulan madu...huhuhuhuh...
actually xde mase nak updated entry skang ni tp curi2 mase skang ni..sebb keje ngah banyakkkkkk sekarang hehehehehe....n actuaally bulan madu ni bukan bulan madu ngn sape2 p0n...heheheh...dya g bulan madu dgn 'TESIS TERSAYANG' je...hahahahaa....

disebabkan stress yg melampau dgn bebanan keje yg ade untuk sem akhir ni...dya buat keputusan nak buat tesis dya ni di tempt yg environmentnyee tenang dan menambahkan idea dya untuk wat keje...heheheh dalam mase yg sama bagi semangat kat dya ni untuk siapkan tesis dya ni...hehehehe

so dya decide aritu...nak holiday dgn tesis dya ni kat P0rt Dicks0n...huhu rindunyaa PD ni heehhe..mcm2 kenangan kat sini hehehe...dya tgok2 internet mane nk book hotel yg ok...pastu tgok ade satu hotel ni ade harga pr0m0 rm280 untuk pakej 3 hari 2 malam...then dya tgok hotelnye mmg berballoi!!!..huhuhu...


ni hotel nye...AVILLION ADMIRAL COVE...sangat cantik n 4 star kot xsilap hotel ni hehehehe...



then dya ngan kwn dya...Sara n Nad...setuju nak g hotel ni...sampai hotel je..masuk bilik..menjerit masing2 disebabkan ser0nok dgn environment hotel yg santekkkk ni...huhuhu...tp ktrg dtg sini bukan nak jalan2..tujuan utama adalah untuk siapkan keje...alhamdllillah usaha berbaloi..siap jugak keje dgn beberapa idea yg datang...huhuhu..terasa heaven plak wat keje sambil holiday ek...hahahaha
kadang2 idea gile ni dtg last minute gakk..hahahaha..dya oh dya nampak sgt kam0 ni kaki jalan...hahaha xksh kt mane2 aje janji jalan wat hati kite tenang kan...so meh layan pic sekitar bulan madu bersama tesis ku ini...hahahahaah....

 huhhu...inilah bilik kitrg yg beesstttt tu...heeee.....


bekpes2 time..voucher bekpes ktrg dpt 2 je..tp ktrg ade 3 org..ganti2 pegi bekpes sbb ktrg duk 3 ari 2 malam hehehe...

 snap2 pic...at bilik...heheh tantikkk kan pemandangan bile tite??heee..tenang je..=)


dya..sara..n nad..mase ni kitrg baru balik dr makan...so jalan2 sekitar hotel..menikmati pemandangan yg indah waktu ptg...hhuhuhu cewahhh....




bestt je rasenye bile g sini...rase bile free2 nnti nak pegi lagi kat sini...
dya suke PORT DICKSON..huhuhu indahnyee...
kalo korang rase bile cuti busan2 sile lah pilih hotel ni untuk merelax kan diri anda....huhuhu





p/s ::ni time stress2 tgah stdy..bole g tmpt cmni untuk tenangkan diri..kalo dah keje bile stress????..huhu ntah kemana la dya ni pegi...kiki..kite g 0versea plak la nak??hehee..kumpul duit jummm...

No comments:

Post a Comment