Thursday, March 17, 2011

I AM N0???....

I AM N0 2....

hehe tibe2 je kan cik dya ni...heheh bukan ape ni semuanya terpengaruh dgan movie ni....

 I AM NO 4...i like kiki sbb her0 die ncem hahaha



sebenarnya cte ni dah lame dah...ade la dalam beberapa minggu lepas terjadi..haha tapi saje nak cte..sbb dya mmg nk update kt bl0g ni aritu..cume sebb kebizian yg tidak mengizinkan...dan mase itu selalu mencemburui dya...hahahaha..<btol tau>

aritu dya ngn mr ubbay ade g jalan2 kl...disebabkan dya xbalik Nilai mgu tu...mr ubbay decide nak dtg Shah Alam nak bwk dya jalan2 huhuhu h0w sweet ek hahaa...kitrg p0n pegi la Time Square nak tg0k muvie cadangnya hehe...mr ubbay decide nk tg0k cte I AM NO 4 ni...hehe best la cte ni not bad...penuh dgn aksi n ade gak adegan romantikus2 ni heheheh besela cte org putih kan...nak cte kt korang p0n mesti korang da layan cte ni kat cinema kan???hahah dya ni je yg LAMBAT hahahaha....

muvie ktrg petang cmtu dalam kul 4...hehe so ktrg p0n sempat la jalan2 kat Time Square...cuci2 mate..lepak2..makan2..haha tu je la keje ktrg...hihi mehh layan pic ktrg ni...hahaha

ktrg dah lunch sblm g Time Square...tp dsbbkn nk tgu muvie lmbt lgi..belila pape kudapan untk dimakan..haha..dya beli air ice bl0g ni..shedappp..hehe

heee ice bl0g chocolate...yummmmyyy..hehehe..

haha snap2 pic mase ktrg lepak2 borak2...heeeee


haaa ni cik dya cuci2 mate haha..xtau nk shoping pe..so jalan2 je la..kiki <boleh plak xtau nk shoping ape ek??>hahaha...

hahah mr ubbay nak jadi I AM NO 6 hihi...kuasa ape la n0 6 ade ek...kiki..dah macm kuasa NARUTO dahh...hihihi uuuppppsss....


btw thankzz mr ubbay fo all this..nnti kite g jalan2 lagi ek...pasni nak g tgok TEATER plakk...jummmm

No comments:

Post a Comment