Tuesday, April 26, 2011

Bollywood oh Bollywood....

eceeyyy...mesti ingat dya layan cte hindustan je keje an...haha xp0n mesti pk dya ni mmg gile hindustan kan...hahahahahaah tp kan...tp kan...hahah mmg p0n...hahah pasal hindustan xyah cte mmg dya suke dr dlu..lagu2 hindustan klo dgr msti hafal...erkkkk smpai cmtu sekali ke dya nih???haddooii pengaruh2 hehehe...

tp kat sini bukan nak cte pasal minat dya kt cte2 hindustan sbb korang mesti dah tawu dya nih mmg suke cte2 bollyw00d ni ahaahah..dya nak cte yg ayah dya ni..heheeh die p0n minat jugak taw..tp aritu tetibe dya cakap kt dya cmni .....

ayah : al0ng...nnti al0ng downl0ad kan lagu2 hindustan..mcm dalam cte mann tu ke,kuch kuch ho ta hai ke...nnti masukkan dalam handphone ayah...xp0n masuk dlm pendrive...

dya: eehhh ayah p0n layan jugak ka lagu "b0ndu" < perkataan yg ayah dya slalu cakap merujuk kpd bollywood>hehehe....

ayah : alaaa ayah nak suh kawn ayah buat kan lagu2 hindustan tu jadi note2 untuk karoke nnti leh burn dalam cd...sebab nnti abg ajim kawin tema bollywood ayah kene nyanyi kot....

dya : hahahah bia btol ayah nak karoke lagu hindustan??hahaa yela nnti al0ng cari lagu2 tu n masukkan dalm pendrive....

ng0kk tu kemain beriye ayah dya tu kan...hihihi..dya ingt die maen2 nak layan2 lagu hindustan tu tuk die sorg je..sekali die mau kar0ke daa..hahaha bia bet0l ayah dya ni...hehehe...tp mmg bt0l p0n nanti dalam bulan 10 cousin dya kawin...family abg ajim nak wat tema bollywood... rasenye uncle dya yg suh ayah dya nyanyi untuk memeriahkan suasane kot...hahaha< mesti meriah mase ko kawin jim>...hahaha...dya p0n cm xsaba plak nk g wedding cousin dya tu...heheh ngah pk2 die nak x sp0nsor baju dya ala2 punjabi...kikiki berangan nak pakai cmtu mase cousin dya tu kawin nnti...hahahaha

ape2 p0n nnti kite tgu e bulan 10 nnti jadi ke x tema bollywood cousin dya tuh...ahahaha..dya p0n dah setlle cr lagu hindustan bagi kt ayah dya...hahaha mcm2 la family dya ni kan...hehehe se0n0kkk....



teringinnnyee nak pakai cmni ::




huhuuhu cantikkkan PUNJABI SUITE...xtau mane satu nak pilih hahahaa....berangan je nak pakai cmni time cousin dya -AJIM kawin nnti... to AJIM : leh x sp0ns0r aku pakai baju cmni time wedding k0??hahahaha...
kalo dapat kan bessttt hahaha...nanti lleh la feling2 jadi Aisywarya Rai ke...Kaj0l ke...Kareenaa Kap00r ke...erkkkkkkk hahahaha terlebih berangaannn sudahhh dya ni.....hahaha
nnti nak beli jugak baju cmni...yeayy (**)>>>
daaa

No comments:

Post a Comment