Friday, April 8, 2011

Dinner MPG - Malam Pra-Graduan...

emm hari rabu aritu...rupenyee ade dinner...dya xhengat p0n...tbe2 kwn dya msg cakap ade dinner malam tu..baru dapat card invitati0n...pk2 mule2 malas nak g...sebab xde baju p0n nak g..dah ler tema white n blue..kne de hat...emmm nak pakai ape p0n xtaw...pastu pk2 balik rugi plak kalo xg sebab dah bayar aritu...s0 pegi je la..pegi makan jek..hehehee..

dinner MPG ni untuk meraikan student2 tahun akhir dlm fakulti dya nih...kire macm last dinner untuk ktrg kt uitm ni sebelum ktrg masing2 grad...dinner stat pkul 8.00 pm..tp dya smpai pon dkt kul 9pm..heheh mmg nmpak malas nak g kiki...baju???hoho pakai je baju yg ad0 asalkan ade ikot kaler2 tema sket..hehehe...sius mcm b0san sket dinner ni..nak2 dya demam xde mood sgt..tp ade kwn2 happy2 jugakla bergmba2 ngn dorang...mase dorg wat sh0w vde0 kt dinner ni....baru teringat kitrg ni dah last sem..pas ni dah xjupe dah kwn2 kt Uitm ni...masing2 dah nak keje..hadeii..sedih plak.....dya rase kejap je mase berlalu...rase baru semalam benti keje kat pejabat tanah semban sebab nk smbung degree...tetibe ni dah nak abis degree dah???hadeiii...cpt sungguh mase.....


pape p0n banyak mnde yg dya belajar even 2thun smbung degree yg singkat ni...bnyk pengalaman n banyk ilmu yg dya dpt...dya harap leh gunekan mase keje nnti...moga tuhan murahkan rezeki dya..dpt dya keje...aminn...untuk kwn2 kt Uitm...especially dak2 CM <constructi0n management>...dan kepd lecturer2 CM yg banyak membantu dya..mekasihhh banyak2 dya ucapkan...jase korang xakan ku lupe...ehehehe sygggg kt korang...mmmuaaaxx... =)



p/s : pcture nnti dya upload k...

No comments:

Post a Comment