Tuesday, April 26, 2011

Exam oh Exam...


cay0k2 nak exam...=)

wuaaahahaha..sudah smpai masenye..sudah smpai mase nye nk FINAL dah...xsgke cpt masa berlalu....selepas perit jerih dilalui untuk sem akhir ni..hehehe ayaattt eceeyy hihi....rupenye dya dah nak exam final dah..skang ni p0n dah stat stdy week...first paper dya hari sabtu ni...paper "C0nstech"..harap2 dya dpt la wat yg terbek....

kira ringan gak sem ni sebab ade 2 paper je..untuk final..so boleh tumpu untuk 2 paper ni je....last paper nnti 5 arblan 5 huhu xsabanye nak abis..pastu dah leh kemas2 dah...adeii nk tgalkan uitm dah rupenye dya ni....sedih plak..nnti rindu ngn kawan2 dgn lcturer smue..(**).....

kawan2 d0akan dya taw...d0a dya dpt wat terbek untuk sem ni....kepada kawn2 yg tgah amik exam tu...gudlucckk jugak dya ucapkan...m0ga anda p0n dpt wat yg terbek k....stdy rajin2 untuk yg kesekali exam ni...pulun jgn xpulun...f0kus ok...hehehe 

lpas exam boleh dah stat cari2 kerje...kwn2 kalo de keje k0s0ng menarik..inf02 la dya eh..hehehe...
ok..dya nk g stdy dah...seves ni nak exam dah xleh maen2 hehehe....

daa...

p/s:ibu n ayah doa kan kejayaan al0ng eh...syg ayah ibu mmmuaahxx

No comments:

Post a Comment