Thursday, April 7, 2011

keBiZiAN melanda....

hai...kwn2...sory agak lame dya xupdate entry kt bl0g dhiyakira ni ek...bukan xm0 update..tp mase yg tiada mengizinkan dya mengupdate entry kikiki..<ayat xbleh blah> heheh tp bt0l taw yela dah final2 sem ni...nak2 dah di penghujung sem dya study banyak betol keje nk kene wat...final project yg kne siapkan lagi...dengan presentation nye  la..bertambah-tambah dengan assignment yg len..haduiii...

tp alhamdullillah dgn berkat usaha dya dan kwn2 yg len report untuk final project dya dah settle dah...kwn2 nk tawu x?? dya xtdo 2 ari la sebab nak siapkan report tu...nk2 berkaitan dengan design die..byak nk kne wat...pastu dya plak yg kene wat keje editing smpai akhir..huhu mmg xtdo td0la mengedit report gune adobe photosh0p ni ..huhu..dulu ade gak blaja adobe photoshop ni sket2 tp lupe dah..sib baek ade membe dya..leh dikatekan architect la die ni..hehe sbb die budak archi dlu...die la banyak t0l0ng dya..banyak gak la ajar dya..gune2 software2 design ni tuk design2 pape drawing...thankzzz a lot dya nk ucapkan dkat IS...alhamdullillah siap jugak keje kite IS...walop0n ko dan aku terpakse berulang damansara-shah alam.....shah alam -damansara..., lepak MAPLE...lepak MCD..lepak KFC..smpai pagi...huhuhu tp keje nye mmg berbaloi..hehehee thankzzzz..

nak tgok x hasil kerja nye??hehehe..







 haa ni muke dpan report ktrg...huhu


design site plan...yg berhempas pulas ktrg wat nye heee

haa ni pic 1 hari sebelum submit...smue bz je ngn keje masing2..mase ni dah pagi da lepas subuh xsilap masing2 xtd0 lgi...haduyaaiii ciaannn...


emmm begitulah kisah dak student nih...ser0n0k ke jadi student??hehee ser0n0k time cuti je kot...tp bile ade submission mmg lah kene pulun abis...xtd0... xmakan.. tu dah jadi perkara bese dah dalam life ni...ni baru mase study..kalo dalam life sebenar mase keje nanti..xtau lah azab nye cmne nnti huhuhu..tp kite kene wat jugak la kan...mane ade keje senang dalam dunia ni kan...semua perlu usaha...lepas je submit report ni dalam ptg cmtu...dya g makan...lepas balik makan je..dya td0 tanpa sedar kan diri dah xtd0 24 jam..ganti balik 24 jam tu kan...heheh dah macm sn0w white td0 xbgun2...tgu putera nye dtg je mengejutkan kikkiki....hehehe...pastu dah smpai demam2 dah ni...nak wat acane an kawn2...terima n tahan je lah...pape p0n dah lega...sebab final project dah submit...yeayy...tgu debaran untuk presentation jek ni..harp2 semua berjln lancar...kwn2 doakan tau...kite d0akan tuk aw0k jugek...heeeeee..daaaa

No comments:

Post a Comment