Tuesday, April 26, 2011

riadah bersama family...

eh eh..time2 nak exam sempat bersukan lagi ke dya??hehhehe..alaa bukan bersukan ape p0n..maen2 sekadar nak mengeluarkan peluh dr duk terperap study n menghadap laptop ni pe salah sekali sekala kite bersukan ek...cewaahhh hehehehe....

ctenye ptg tadi...lpas duk stdy cam lapa n bosan plak duk bilik..pastu dya g dap0r wat la air k0pi kacip fatimah...erkkk hehehe...cicah ngn biskut...dadappp taw hehehe...pastu duk borak2 ngn ibu dya kt lua smbil2 menghirup udara ptg2...tg0k2 pokok2 mnde2 hijau dkt umah dya ni..hehe konon leh la ilang stress lpas stdy kan hehehee...

pastu ibu dya ajak men badmint0n sbb ng0k court badmint0n dkt blakang umah dya ni...hehe...pastu dya p0n ape lg g amik raket n shuttle men badmint0n same2 ngn ibu..heheh itup0n da dkt2 nak senja dah kejap je mennye...haa kt blakang umah dya ni mmg ade court badmint0n..dah lame dah family dya wat sendiri..k0n0n senang nak beriadah kat umah ni..abg sepupu dya la punye idea tu nk wat court badmint0n tu...nak2 mase tu tgh2 kecoh sana sini game badmint0n..adik dya n abg sepupu dya p0n smgt la...lagi satu sebab dorang wat court badmint0n ni sebab nak kuruskan badan hahahaha....klaka plak bile dorg cakap cmtu...yela dr duk umah xwat pe ade gak aktiviti dorang bersukan petang2...meriah gak la kt umah dya ni kalo dorang men ptg2..kalo xsempat men ptg2 dorang men waktu malam...siap dorang pasang lampu lagi kat court badmint0n tu...senang xyah nak g jauh2 men badmint0n hehehehe....

s0 dya p0n bersukan la ngn ibu dya ptg td..lpas ibu dya penat tukar plak maen ngn adik dya...pastu ayah ngn ibu dya duk tepi c0urt ngok anak2nye maen cam budak2 ni dorang gelak je...suke je dorang ngok anak2nye ade kt umah..hehehehe...lpas dah masuk je azan mgrib kitrg st0p dah..trus masuk umah mandi s0lat smue...heeee ser0n0k kan..satu family duk petang2 riadah same2....

haa kwn2 sape nk dtg umah dya nk maen kat court badmint0n tuh...meh2 la dtg umah leh kite lawan badmint0n...kite tg0k sapeyg menang....hahahaha cewaaahhhhhhhhhh cakap cam ter0r jek...hihih...tp dya nak jadi ter0r cm 0rg ni leh x kawn2??hehehehe cm org kt bawah ni ::::




heheh ni dat0 lee ch0ng wei...mmg ter0r la..JUARA DUNIA katekan...huhu admirer kt die taw..huhu

daaa

No comments:

Post a Comment