Friday, May 6, 2011

akhirnya....

assalamualaikum w.r.t

Akhirnya....hari yg ditunggu dah tiba...heeee cam skema je dya nih cakap...kikiki....alaaa mesti korang2 dapat agak pe yg dah akhirnyaa kan kan kan..hehehe...

Akhirnya dya dah abis EXAM...yeayyyy....br je abis paper petang td...paper last untuk SEM ni dan paper last untuk penghujung degree nih...maknenyeee dya dah abis study??????0MG macam xpercaye...hehe bukan xpercaye ape...tp xpercaye sebab mase berlalu cepat jek xsangke dah 2tahun dya duk Uitm berhempas pulas belajar kat sini semata-mata nak kejar cita-cita....Alhamdullillah dya rase bersyukur pada Maha ESA...

dengan rintangan dan dugaan sepanjang dya study kt sini...alhamdullillah dya bersyukur dya dapat abiskan semuanya..lepas ni tinggal tawakal je dengan segala usaha yg dya dah buat..moga2 kejayaan ada disamping hamba-Mu ini Ya Allah...

berd0a harap2 dapar result yg terbek...aminn....untuk kwn2 jugak...
=)


p/s : s0 ape plan pas abis exam ek???.............heheeeee (*****)

No comments:

Post a Comment