Wednesday, June 8, 2011

BERMULA LAH BISNES KITE…


Haii u all…eceeyyy beriye nampak cik dhiya nih..da stat nak jd bisnes w0man ke cik dhiya??heeee maluuuu taw….tp cm gitu lah nampak nye…..

Actually bisnes ni ad-h0ck plan ni…tetibe je…makcik dya nak bukak kedaii.....nk bisnes jual tudung n akses0ri wanita…hihhihihi…yg dya ni plak tetibe inv0lve sebabbbbb…yela dya ni kan skang PENGANGGUR TERHORMAT….hahahah….baru abis blaja la katekan…result last sem aritu p0n xdpt lagi…(uppss ckp pasl result tak0tttnyeee..heheh)….s0 sementara dya sambil2 tgah cari keje yg sesuai ni…dya t0l0ng makcik dya bukak bisnes  jual tudung ni…

So this week stat ari isnin aritu lagi.....dya da t0l0ng makcik dya…cntikkan kedai….susun barang smue…fuhh banyak keje jugak taw…even kedai kecikk jek..hehehe….memandangkan makcik dya tu se0rang GURU cewahh…cuti2  sek0lah ni die adela t0l0ng2 jage kedai sekali…habisss je cuti sek ni…haaa stat la dya jage kedai ni s0rang2….dya kne amik tawu pasal harge…st0k…susun st0k…kire st0k….tgu cut0mer…haaaa smuenye keje dya la…huhuhu….xsgke xsgke….

Arini dya p0n da stat bukak kedai n jage kedai s0rang2 je….kpd  kwn2 sape nk dtg kedai dya nih..mehlaa sangaattt dialu2kan…leh dtg tg0k tudung..mcm2 ada taw…ade shawl….tudung dt0 ct…tudung ala2 ariani la…smuenyeee ade kluaran Z&Z exclusive…(eceyyyy pr0mote disitu)….ha telekung Aira Kadeja p0n ade tau…akses0ri mcm clutch beg untuk g dinner tu p0n ade jual…haaa kal0 korang nk dtg sendiri tg0k n bershoppin2 di kedai dhiya nih…(eceeyy malu nk ngaku)….mari…mari…mari…dialu2kan..harge p0n sangatla berbal0i..n utk kawn2…harge bole neg02 k jgn wisau…hihihihi….ade diskaun punye hehe….


 Haa tg0k ni mcm2 taw tudung ade….


Huuhu sape yg minat shawl tu…ade jugak dijual…..


Nnti myb nak wt bisnes ni jual 0n9 jugak…kal0 jadi..nnti dya update dkat bl0g or facebook dya k..nnti kam02 smue leh la tg0k2 mane2 tudung yg berkenan n leh bershoppin sekali…yeayyy…..thankzzz kwn2…
Daaaa

p/s : dah dekat nak raye ni kan…huuu leh shopin tudung raye kt kedai dya kan kan kan….heeeee

2 comments: