Friday, June 17, 2011

hari yang terharu...

 Assalamualaikum....alahaaiiii rase terharu  je hari ni....syukur padaMU Ya Allah.....
dya rase bersyukur dan rase terharu arini sbb alhamdulillah dya dapat result yang bagus dalam final exam dya yg last sepanjang dya stdy degre constructi0n management....dya rase bersyukur sangat...




malam td bile dya check email rupenye Uitm dah sent result..bile dya tg0k trus tersenyummm alhamdulillah...terase lega lepas tg0k rsult dan memikirkan segala susah payah dya sepanjang dya mase belajar dulu....then trus dya msg kwn baik dya....Sara mase kt Uitm...alhamdulillah die p0n dpt result yg same....syukur kami sama2 telah berjaya....dya rase terharu sgt...heheheh...

lepas je tg0k result tuh..rase mcm nak kejutkan ibu n ayah dya..nak bgtawu result dya..hehehe tp mase tu p0n dah agak awal pagi...dya xm0 kac0 d0rang td0...s0 bile bangun subuh pagi td..trus dya bgtawu ibu dya...alhamdulillah die bersyukur dan turut gembira dgn kejayaan dya tu...dya xsempat bgtau ayah sbb ayah dah g keje..then dya msg ayah..bgtau result dya...lagi sekali dya terharu...ayah balik dr keje td trus ci0m dya...hehehe ucap tahniah kt dya..dya terharuuuuu..mase msg ayah dya tuh airmata ni dah mengalir je..hihihi rase sebakkk je...mmg gembiraaa... dpt bagi kegembiraan kt 0rang yg kite sayang...yg selama ni banyak t0l0ng banyak berk0rban untuk lihat kita berjaye....

tadi p0n dya msg lecturer dya...Pn Farrah Norizzah ucapkan terima kasih banyk2 sebb banyak bimbing dya...beri tunjuk ajar kt dya...bile pn Farrah reply ucap tahniah..rase terharuuuu lagi...hahahadeiii....cmni la rase kegembiraan smpai kite nk kuarkan air mata ek...heheheh...

kat sini dya nak ucapkan banyak2 terima kasih...kt semua orang yg telah banyak memberi s0k0ngan kt dya...dr dya smbg blaja smpai akhirnya dya berjaya habiskan degree nih..terutama kt family...ibu n ayah yg dya syg...yg banyak berkorban wang ringgit..mase...semata2 untuk lihat anaknye berjaye...terima kasih jugak untuk semua lecturer2 dya yg banyak beri tunjuk ajar kt dya...especially pn farrah sebb jd supervis0r dlm tesis dya smpai dya dpat A...alhamdulillah Ya Allah...kepada  semua kwn2 yg ade disamping dya...dlm mase susah dan senang dya waktu sama2 belajar dlu...terutama kwn baik dya Sara,..banyak k0ngsi masalah..suke duke perit jerih sepanjg stdy ni...dan juge kepada 0rg yg dya sayang,...yg banyak s0k0ng dya ...masih ade disisi even macm2 dugaan yg dtg waktu nk exam...tp masih ade membri s0k0ngan yg terhinggaa...terimaa kasih banyak2...segala pengorbanan anda semua xkan dya lupe...kpd smue kwn2 dya yg mnd0akan dya jugakkk...dya juge mnd0akan agar kejayaan akan mndampingi setiap ape yg kam0 usahakan....yg penting jgann menyerah...selagi ade usaha i,allah Tuhan akan t0l0ng hambanya....

dya minta maaf jugak kpd semua kal0 ade salah dya...yg sengaja atau xsengaja..lepas ni hidup dya akan berubah....d0akan dya dapat kerja yg bgus ek kawn2...dya harap adelah rezeki untuk dya...begitu untuk kawn2 jugakkkk...sekali lagi rase terharu hehehehehe......

L0L T0 ALL OF U....l0ts 0f luv..... (**)
Alhamdulillah............




p/s: i.allah kal0 diberi rezki....niat di hati nak further selangkah lagi di negara 0rang...d0akan dya kwn2 =)

No comments:

Post a Comment