Thursday, June 23, 2011

KL GANGSTER terbaekkk wokkk….


"Serammmm ni"…

"memela"….

"Kalo aku kerat ko 18 bahagian baru k0 kenal erti penyesalan!!!!"

"Xkira lu abg l0ng ka..ayahnda ka"….

like ADI PUTRA...muahahaha... =p

Hahahah tu smue skrip2 dalm cte KL GANGSTER…dya nk cakap mmg terbaikkkk lah cte ni…hihih..xheranla dlm mase 2 mgu leh dpt  11 juta kutipan die kan…n mmg xheranlah dya ni dah g tg0k cte ni due kali…hahahahahaha

Xmola cte sin0psis cte ni kt entry ni kan…sebb dya nak kwn2 yg l0m tg0k KL GANGSTER tuh di suggestkan pegila ke wayang berdekatan anda…sbb cte ni mmg best..mmg terbek…pelak0n die mmg terbekla..nak2 ADI PUTRA N AAR0N AZIZ…huhuhu…..

Lagi2 excited dya tg0k cte nih 2 kali nk taw sbb pe??heee sebb dya dapat tg0k cte ni same2 ngn ADI PUTRA taw…hahahah  same2 tg0k dalam satu panggung wayang lagi..heheh…mule jupe ADI PUTRA sblm nk ngok wayang ni…ingtkan die saje je ade duk minum kt STARBUCKS tu..skali nk msuk paggung skali la ngn ktrg nk tgok cte die sndiri…heehehe…btw sbnr nk cte..... cte ni mmg best…nk kate best lagi dari cte K0NGSI..mmg pat0t..sbb KL GANGSTER ni ade jalan cerite n m0tip sebenar…kte sbg penonton p0n paham jugak ngok cte ni…

So kpd yg l0m tg0k lagi tu…g cpt2 ngok2 ek..heheh sok0ng la FILEM Malaysia KITE…cewaahhh….
Daaa

p/s : sukee skang ng0k ADI PUTRA…..hahaha gataiii....serammm ni hehehe

No comments:

Post a Comment