Thursday, June 16, 2011

layan cte my girl yg sweet...

heeeeee rase nk senyum3 je skang ni hehehe....nape nk senyum3 je plak dya ni ek...nk tawu x sebab pe kwn2? hehehe ni cte MY GIRL la...punye pasai asik nk tersenyum je dya nih layan cte nih hehehe...

 MY GIRL...

u all penah tg0k x cte my girl nih? hehe dya tawu mesti ade yg dah tg0k kan??heheheh sweet kan cte ni...actually mule2 dya layan cte nih mase zaman dya kt p0liteknik pd dlu..huhuhu ingat lagi mase tg0k cd ni...mmg xstop2...abis cd 1 smbung lagi cd 2 then smpai la abisss...huhu....mmg ngadap laptop je tg0k cte ni smpai xtd02 hehehe...

disebabkan penangan cte ni...kwn2 dya yg len p0n ade gak layan cte ni...jgn xtaw membe dya yg laki mse p0li pd p0n penah gak pnjam cd my girl ni nk tg0k gak, sbb dya xsudah2 cakap ngn die cte ni sweet hahahaa...sekali die layan die p0n suke..hehehe...

skang mmg dya suke layan cte ni..kal0 b0san2 xde pe nk buat..mmg dya tg0k..sbb tg0k cte ni xb0san p0n..smpai bile2 p0n xbosan hehehe...semalam la waktu jage kedai rase b0san plak xde nk wat pe...hehe..pe lagi tu yg layan cte ni...bile layan tu mesti nak yg part yg wat dya gelak2 sbb her0in dlm cte ni J00 YOO RIN mmg sengal n klaka dalam cte ni....


Joo yoo Rin....t0mei2 hehehehe

haa pastu dah tentu lah her0 die Seol G0ng cHan hensemmm sangt kan...hehe sebb tu lah xjemu nk layan cte ni hehehee...lagu2 die p0n bestt...bile scene yg tacing2 huhu mmg tacing abis...menyentuh hati taw...huhu...sape yg tg0k cte ni...mesti penah rase mcm dya rase ni an an an an hehehehehe.....

 G0ng Chan ...ensemmm kann heee =)

sape2 yg l0m tg0k ag tu...d.load la cte ni kt sape2..hehehe kal0 nk s0ft c0py dr dya p0n b0leh...dya ade heheheh...btw...mmmg sweet lah cte ni...hari ni nk smbung lagi tg0k hehehehe....nk senyum2 aje heeeee...
daaaaaa

p/s : senyummmmm n sweeettt heee

No comments:

Post a Comment