Friday, June 10, 2011

Mamam bersame ibu…

Hai kwn2….watpe tu ???mamam dah??heheeehe…dya bl0m mamam p0n lagi…tp nak cte malam td dya kua ngn ibu dya g mamam hehe…

Memandangkan malam semalam tgal dya n ibu je kat umah…ayah dya kuar ade keje…adik2 dya p0n keje xbalik lagi..n pk2 malas nak masak sebb xde sape kt umah…dya p0n kyang sbnr malam smlm sbb balik dr jage kedai dya makan megii hihihihi….tp sian plak kat ibu sbb die cakap die lapa…dya tnye la ibu nak makan ape…meh al0ng g belikan hihihi….
then tu yg ibu cakap die nak makan kt luar la…tu yg ajak dya g skali…mule2 ibu cakap die teringin nak makan spaghetti kt pizza…bile smpai je kat BBN tu lalu Secret Recipe huhu tetibe ibu ajak g makan kt situ…w0www!!! dya p0n ape lagi jummmm heheh padahal dah kyg gak mkn meggi td…eheh dasarrrr eh dya…dasarrr makannn..lju jeeee….hahaha sbnrnye xdela dya ni kuat makan p0n..makan ada apanya cewaaah…tp bile bab KEK…huhu mmg kalah..nak2 kat Secret Recipe kn…huhu mmg laaa…mmg dya ni gile KEK..haha bukan gile sangat la k…tp mmg peberet tuuuu..ape2 kek p0n mmg dya sukeee…hehehehe


s0 mlm td haaa dya n ibu 0rder nih :-

Kek ch0c blueberry br0wnies huhu xtaula bt0l ke x pe namenye kek nih hahah…dya hentap jek…tp lbh kurg cmgitula namenye kek ni..hahah…perise baru nih..sesaje nk try…tp xbesh sgtla sbb yg coklatnye tu keras sket…heheh…kal0 taw amik je ch0c indulgence heee rugii…tp abis gakkk haha…(mmg dasar gile KEK kan)…heeeeee….ni dya k0ngsi same ngn ibu gak…sharing is caring k…alolololo hehehe…


Pastu ade 0rder kal0 xsilap name kt MENU tu CHORDO BLEU kot..hahah ntah xingtla pe namenye…tp yg dya tawu sejenis makanan ayam yg dig0reng dalam isinye ade cheese then c0me wif fries n t0mat0 n salad skali hahaha….gmbar xsempat amik…huhu tp sedapplaaa..dya share jugak ngn ibu dya…hahahah bajet sweet nak share2…tp xpela kan ngn ibu kiteeeeee weekkkkk heheheehe….

Haaa ni die ibu dya 0rder air nih :-

Iced cappucin0…sedaappp jugak…tp mule2 rase pahit…erkkk sebb xletak air gule rupenyee pt0tlaaa hehehe…bile dah ltak air gule mmg sedapp hehe


Dya plak 0rder air nih ;-

Strawbery milk shake…huuu shedapp jugakkk…( ng0k dya tu minum ais lagi kan..padahal bat0k xel0k lagi..dasarr degilll dak nih ek…hahaha)…..


Haaa ni ibu dya mamam kek mcm dapp je an…heheh uppsss0wy ibu gmba terseparuh plak hehe…


Mase kitrg kua 2 orang g makan…mcm2 ibu b0rak2 ngn dya…mcm2 cte hehe dya tukang dgr je la…yela ngn sape lg die nak b0rak kan…da anak dar0 die s0wang je yg ad0 hehehe….Btw thankzz ibu sebab banje al0ng…huhu…nnti al0ng dah keje..dapat gaji..al0ng banje ibu plak ek…hehehehe…syggg ibuu mmuaxxx heheheh 
daaaa.....






No comments:

Post a Comment