Friday, June 3, 2011

napela ngn astr0 nih??....


haaaa ni nak c0mplain sket pasal service ASTR0 ni...huhuh...
dya p0n xtau la apsal ngn service d0rang mmg sangat la lambattttt n x efisyen btol..
huuuuuiii nampak mcm xpuas hati je kan cik dya nih???hehehehe

ye ye sy xpuas hati sgt ngn service astr0 ni skang...
rase nak mengadu je dgn aduan pengguna...cewaahhh hehehe....
ok actually sebenarnye dah dkat 3 mgu dah ASTR0 dkt umah dya ni ade pr0blem...
ok mule2 k0l astr0 rep0rt pasal masalah ni...0k then d0rang anta technician suh check...
bile technician check rupe2nye dec0der astr0 dkt umah dya ni r0sak...
h00 kene cas jugak sbb technician die dtg..k fine...s0 ayah dya setuju tukar 
dec0der astr0 yg baru.. ASTR0 BEY0ND tu...
then technician tu cakap dlam mase 5 hari org lain akan datang untuk pasang ASTR0 BEY0ND tu...
ok tgu punye tgu lpas 5 hari...xdatang jugak...bayangakan ayh dya dah apply dari 14 mei aritu...
huhuhu sblm 14 mei tu lg ktrg kt umah ni lame xpat nk tg0k tv taw...huhu

mmg sabar je la kan dah bape lme xtg0k tv..then dya k0l lagi astr0 bile nk dtg psg dec0der yg baru
sbb dorang jnji dlm 5 hari...dlm 3mgu jugak dya kol astr0 ni...banyak kali...
tnye bile d0rang nk anta technician..
sampaila hari Selasa aritu dya k0l lagi then trus marah tne nape service d0rang nih lambatt sgt..hahaha
jgn main2 bile cik dya mara...yela kite sebgai pengguna kite ade hak kan...
kite bayar mahal taw dkat dorang nih..bukan byr...then d0rang nk service mcm ni plak...
huuuu mmg xpatot...

kikikiki after dah bape kali dya k0l n "marah" barulah at last...semalam
technician d0rang baru sampai pasangkan dec0der astr0 yg baru...tp...
masih gak xleh aktif gak astr0 tuh haiy00000 die kate dlm mase 24 jam akan aktif...
tp skang????dah lebih 24 jam tau xaktif2 lg...huuu mmg menguji kesabaran...
dya k0l lagi ptg td astr0 tuh... tnye bile nak aktifkan akaun astr0 tuh...tetibe die cakap dlm mase 48 jam plak!!
ehhh..k0rang ni ape nih??bukan skang smue dihujung jari ke??xkan nak aktifkan akaun tu
kene tgu 2-3 hari lagi....eiiii come 0n lah...
napela service u all tr0k sgt nih...

huahuahau ni baru cik dya yg mara..l0m lagi ayah dya yg marah then wat rep0rt kt pegguna...huhu
nasib baik anak die ni leh handle lagi...kiki
ayah dya dah suh dya g wat aduan dah...nampak bengang dah disitu..hihihi...
dya bukan ape cume kesian kt ayah tu lme xtg0k tv...xdpt tg0k berita...cian die b0san2 malam2...
k0t dya ni xpela xksah lagi kal0 xde tv...sbb bkn minat nk tg0k sgt...
tp b0san jugaklaaa kal0 xde kan..mcm xtaw cite dunia luar plak...heeeee

haaa itulah kesian kali ye mmg sy xpuas hati ngn service astr0 ni...
sy bayar taw...hahaha
daaa

p/s : plizz buat keje dgn cekap ye...kal0 xde lagi es0k..sy akan k0l lagi rep0rt!!!
AMARAN!!!!
hahahaha beriye nak marah.... weekkkkkk............



No comments:

Post a Comment