Tuesday, June 14, 2011

supp0rt ayah punye pasal =)

hai.. u all....em ni cte ari jumaat mgu lepas sebenarnye...hee dah berkurun baru nak cte ek...cte pasal dya kne supp0rt ayah ni ha...kene g kempen taw..huhu...

actually sebenarnya ade Mesyuarat Bahagian UMNO hari jumaat aritu dekat Seremban 2...n ayah dya plak die bertanding cal0n G7...hee mesti k0rang xtaw G7 tu ape kan....hehe...G7 tu adalah perwakilan seramai 7 org yg akan ke Mesyuarat Ag0ng UMNO yg slalu wat kat PWTC tu...s0 ayah dya as ketua UMN0 cawangan KG BUKIT KADIR ni bertanding jgak sbgai cal0n G7 tu...

s0 disebabkan itulah ayah dya menyuruh anaknya ini pergi ke mesyuarat itu semata2 untuk berkempen untuknya..hahaha cewahh ayat nak baku kaku hehehe...haa mule2 dya malas nak pegi sebab kene jage kedai..lpas tu ibu k0l suh g la tg0k ayah meeting...adeiii kene jugakk pergi nmpaknye...

meeting dlm kul 2.30 cmtu...2.30 ptg bru dya gerak g semban 2 dgn cousin dya...itup0n sbb nk temankan cousin dya tu...smpai je kt dewan LPPKN Semban 2 tu...dya da nmpak da ramai la YB..YB..Dato'..dat0 yg ade kt situ...rupenye d0rang tgu YB Dat0 Dr Zahid Hamidi...menteri pertahanan...sebab nak merasmikan mesyuarat tuh..sebelum tu p0n dya ade jupe kawn2 ayah dya...then ayah dya p0n ade kenal2kn yg dya ni anak die datang sebab nak kempen untuk ayah die..hahaha klaka jekk....

my luvly dad wif dat0 dr zahid hamidi

dya p0n ade gak kenal2 s0mebody dalam politician tu..n sempatla kempen2 tuk ayah dya huhuhu...mse duk dgr ucapan dari dat0 zahid hamidi tu...rase kagum+semangat dgr ucapan die...huhu...(korang bace ni mesti ingat dya kuat p0litik kan??) hahahaa...btw xdela hard sangat....tp bile pk2 balik kal0 xde p0litik dalam sesebuah negara tu...kite xde seaman ini tinggal di Malaysia ni...sebab tu penting jugak p0litik n pnting kite tawu sejarah negara kite...terutama anak2 muda skang jarang amik tawu pasal masalah dlm negara kite sbnrnya...walhal kitalah generasi mude yg akan mewarisi ape yg ditinggal oleh generasi dulu....

emm dya dari kecik k0t terdedah dgn dunia politician ni...sbb tula smgt tu ade dlm hati ni...n myb disbbkan family...btw kite pt0t rse bertuah kan...sebab ni pengalaman hid0p masing2...heehehe eehhh3 dah melalut dah ni....kla sbnr nk cte dya supp0rt ayah je hehehe....

btw ayah...ape2 yg ayah buat mmg al0ng s0k0ng je...xkisah dalm p0liticians or in ur w0rk...im always wif u hehehe...

p/s : mase nyanyi lagu UMNO rase nk nangis..huhu b0leh plak kaannn nape ek smpai cmtu??huhuhuhu semangar kenegaraan ke?hehe L0L

No comments:

Post a Comment