Wednesday, June 22, 2011

Tahniah s0phie ku shayang…


Dya kt sini nk ucapkan  congrattsss tuk  ik0nku yg tershayg…sophia…f0r ur  engagement….akhirnya kan….kam0 yg dlu dari kami2  ik0n yg laen ni…heeeesesedihhhhhhhh taw….heheheh  ok3 x x la…xsedey la….malah dya happy tuk kam0 cik s0phie setelah bermcm2 yg kam0 lalui..akhirnya smpai j0d0h kam0 wif ur mr right…yeayy….

Ari sabtu aritu dya g Muar lagi…heee yeayy suke g Muar…KG HALAMAN kann kann kann heheh…xdela sbnr g Muar sbb nk attend hari pertunangan kawn dya cik s0phie nih…so pagi2 sabtu tuh dah gerak g Muar…

Sampai je Muar jemput cik anim…n cik fishie…trus g umah sophie…sampai2 je tg0k pelamin die..wah mcm nak kawin je trus gayenye cik sophie kite ni…class taw pelamin die hehehe…lpas rombongan laki dah dtg bincang selesai sarung cincin…barula ktrg makan…amik gmbar same2 smue…then baru balik g umah anim...ingtkan nak g jalan2 ngn cik fishi n cik sophie…t memndgkan adik cik sophie p0n nk nikah malam tu..xkan la ktrg nk bwk cik sophie kuar kan…cik fishi plak tetibe de hal ptg tuh…ni gmbr2 ktrg yg smpt ktrg amik hehe...

 cik sophie ngn en tunang bersame2 kwn2yg dtg heee

tahniah tuk cik sophia ngn en apex hehehee 


After lik umah anim ngok tv rehat2 jap..pstu kua pe lagi g makan mee bndung Muar plak petang tuh…shedaaapppp….

 mam mee bandung tepi sungai muar wif cik anim heheh

Btw t0 cik sophie…cik dya nak ucapkan tahniah sekali lagi di atas prtunangan kam0 tuh..h0pe berkekalan hingga ke jinjang pelamin and kam0 bahagia selalu..hee suke tg0k kam0 bahagia..even kte xdpt byk b0rak sgt haritu…sbb kam0 p0n bz n cik dya sedihhh ng0k kam0 hehehe x x cik dya gembiraa ok ngok kam0 happy….nnti kite jupe lagi k…kite borak2 panjang….heee luv u….
daaa

No comments:

Post a Comment