Wednesday, August 24, 2011

09.08.2011..- hApYy bESDAY mY Luv...

hai semua...sorry sbb dya xmengupdatekan bl0g dhiyakira dah 2minggu dah heheehe...sbb ape xupdate??hehe..sebab kesihatan yg xmengizinkn diri ini dan agak malas nk menulis or silap menaip di bl0g ni hehe..actually mmg byk cerite dlm blog dhiyakira nih hehehe..ok2 xpe dya stat cte satu2 dlu ye...okeh

ok mule2 nk cte psal hary yg spesel pada 09 0gos aritu..sebabnye..hari yg spesel itu adalah hari kelahiran my luv..huhu nk tau x spe chenta dya  yg smbut besday tu?heeheh

haaaa....taraaaa...

nie die my luv dya yg smbut besday pda 09082011 tu hehee...encem x??hehe ni lah die my luvly her0 dlm hid0p dya..sgt sygg sgt chenta die..Encik Khaidir Jamal...my luvly dad heehehe...so nk ucap hAPPY BESDAY TO yOU ayAH....seM0ga AYah diMurahkan rEZEkI dAn baHgia seLalu..aL0ng syg ayah hehe...btw dya dah ucapkan dah mse aritu hehe siap bagi hadiah lg tau...sory xsmpt amek gmba hadiah ayah tu hehehee...

so memandangkan bulan puase..dya n family just smbut besday ayah berbuke p0se dkt Hotel Als0n Klana Nilai je hehe lgp0n mcm2 makanan ada kt sane smpai xabis..heehe..mse majlis buke p0se tu ade group yg yg buat show smbil org buke p0se dorang nyanyi la hehe best tau smbil makan smbil layan muzik nak2 ade lgu lame n baru muzik asli cewaahh...yg suprisenye d0rang siap nyanyikan lagu hapy besday tuk ayah dya..hehehe besstt...n yg best lagi kan ayah dya p0n sempat la menyumbangkan s0re die...sedapp tau ayah dya nyanyi..heheh pantang ade karoke..band..or kugiran umh org kawin pon ayah dya nyannyi heheh die sukee..
seronokla aritu dpt makan same2 family smbut besday ayah...

ni la group muzik tu...hhaa tgo ayah dya ngah sy0jk nyanyi tu hehehe...

ni dya yg semakin kurus...kurus x??heheh skang lg kurus tau...mcm2 penyakit nthla dya risau jgk harp xde papela doakan eh...


to ayah: luv u so much...mmuaxx 

daa

2 comments:

  1. Yay!!dhiya update blog.. hehe.. hepi day to ayh dhiya jgk.. n smga dhiya cpt sembuh..

    Ps:dah dpt bb cream aritu?:)

    ReplyDelete
  2. heheh tq ita dah dpt da pon huhu tq tau

    ReplyDelete