Friday, October 28, 2011

photoshot graduati0n...

Salam u all...haii...
sowy la sbb lambat nk mengupdatekan entry2 akhir2 ni...
sebabbb...hehehe malu la nk ckap hahah...
alaa korang p0n dah tawu kan dya dah keje skang heheh..
so mase untuk on9 n nk update2 entry ni amatlah terhad hahha..
bukannye kt opis xleh on9..cume xsmpt nk on9 je sbb bnyk keje n meeting hehe...
seronok tau keje nih hahaha...nnti pasal keje dya cte entry len la...
skang ni dya nk cte haritu dya  g Putrajaya..

sebab ade Photoshot untuk K0nv0 hehe..
actually ni saje2 je plan ngn kawan2 Uitm sebab nk berposing sakan dgn jubah Konv0..
sebelum jubah ni dipulangkan hehehe...
kan dya ade ckp ngn k0rang bulan 10 ni istimewa kan hehe..
salah satu nye sebab nye nilah dya k0nv0 bulan 10 ni huhu...
hari2 yg ditunggu tau setelah sekian 2 thun hehe...
pasal hari k0nv0 tgu next entry k hehe...

so sabtu aritu adalah hari yg padat sbb byk keje n byk tmpt nk g dlm satu hari haha..
ptg tuh dya g putrajaya jumpe kwn2 dya nih..
then trus shoot2 sane sini...
click click hehehe...sonok n penat hahaha
penat jadi model hahahaha....
okeh jum layan the pic hehee...

sesampai di putrajaya kumpul2 siap2 kai jubah heheheh...
snap2 depan masjid hehe..mase ni ramai kot org tgok ktrg bergambar sakan ni..
siap ade pelancong amik gambar ngn ktrg hehehe


kami lagi hehehe..

yeayyy acara baling topi hehehhe...


berjalan di kota dgn kejayaan ini cewahhh hehehe

 dkt perbadanan putrajaya...

 hehehe klaka mase ni mse jalan pon nak snap pic hehe...

heee haruslah dak kecik ni nk posing2 gak...
sekali je dlm seumur hidup ni posing2 cmni hahahaha....

btw mmg happy mase tuh dpt jupe kwn2 n posing2 skali..thankzz to nad,sara,meri,mimi,nana,usop,jue,ishraq, n terutama akmal sbb jd photograper ktrg haritu hehe thakzz abg l0ng hehehe...
klo ade kesemptan nak cmni lagii hehehe...
oh ya ptg tuh dya rushing nk cpt balik sbb nk g stadium tgok bola..
cte psl bola stayy tunedd hehehe..
daaaa...

 psst : mse drive kt masjid merah tuh..tetibe nmpak Zahid penyanyi tuh dgn moto besarnye..
dya turunkan cermin keta..pastu cakap "HAiiii Zahiddd'...hahahah Zahid siap balas.."yeeeeee haiii" hehehe..sukenyee kikiki...selamber je tegur die hihi..









2 comments:

  1. Konvo adalah kenangan terindah. Saya selalu anggap kenangan itu adalah yg terakhir dpt jumpa kwn2. selepas itu msg2 buat haluan sendiri.

    ReplyDelete