Thursday, October 20, 2011

semalam dan hari ini yg SUKEEEE..hehe

Slam u all..haii koranggg heeeee..
hammbooiii nape suke sangat cik dya kite nih ek hahahaha...
alhamdulillah je yg dya dpt ucapkan atas perkhabaran dan perkara gembira yg terjadi kt dya semalam dan hari ini,,hehehehe...actually semalam punya cerita ek ape yg gembira???hehe..


oh semalam pagi2 lagi dya dah kua rumah dalam kul 7 cmtu sebb ade interview...
kat kl..company astr0 huhu..tulah perkhabaran gmbira sbb firstime dpt interview company astr0...
so semalam dya interview kt Menara TA one kat Ampang tuh...fuhhh tp dri pagi b0san gile sebab jemm giless la plakk besela kan kl pagi2 spe yg xtau jemm giless..so mse interview tuh ade test english n math...ramai gak smpt kenal2 kawn2 satu uitm rupenye hehehee..pas abih interview dlm tghri cmtu..ateh dya kol ajak lunch same..oh sebelum tu nk cte parking kt menars tu kne 9 hengget ok dah la jem parking mahal lak tu canolah nk duduk kl ni hahaahahaa...


okay mse ateh dya msg ingt nk jalan kaki je g ampang park..sebab ingt kan nk mkn kt cozy corner ampang park..tp cam nk ujan lak...so dya trus bwk keta prking ampang park..pas jpe ateh tgok cozy corner penoh besela waktu lunch ramai org pejabat dah kua makan kan hehe..so tgok mcd kfc penoh last2 g pizza je..btw lepas ngidam dya nk mkn pizza huhu tq ateh...mse borak2 ngn ateh best je sbb die cte psl company oil n gas bestt keje company tuh nak2 klo dpt kje atas kapal huhu  harap2 satu hari t dapatlaa dya keje situ kan kan doakan tau hehehehe...pas abih borak2 ngn ateh tibe2 (lagu irwansyah kua) hahaha maknenye ade msg hihi...


kawn dya nak jupe dya sbb alang2 dya ade kt kl...die p0n dah abis school mse tuh (die teacher english k) hehe...so ateh pon da balik opis dya tgu la kwn dya tuh...dya tunggu kt ampang park sbb die nek lrt..smpi je die,die cr dya ...dya dah nmpk die..die pon nmpak dya tp die xtegur pon hahaha sebbbb die xknal dya rupe nye ciss smpaii ati toi..hehe die ckp len giless muke dya n kurus sgt smpai die xkenal haha die ingt spela pndg2 pgil die hahahaha klaka je sedey tau xknal dya putus kawan!! hahah xdela gurau je...


pastu ktrg g klcc ingt kan nak bwk keta..tp mcm leceh je.kwn dya pon ajak nek lrt hahaha...tp klaka disbbkan dah lme xnek lrt hahaa nak msuk kad pon xreti maluuuu hahaha...nak tau dya mase kt klcc dya makan lagi hahah padahal bru lunch ngn ateh yg menakjubkan abis lak tuh nasi ayam hahaha...osahh ehh kuat makan sekarang tp bdan kurus cengkungg je lagi hahaha nasiblaaa ko dya hahaha pas mkn jalan2 kt klcc haha pastu ptg nak balik kwn dya ade keje..heheee RSE GEMBIRA sebabbb dapat jupe kawn dya tuh sbb lme xjupe die dah,,,n gembiraa sebab ateh dya nk tolong dya masuk company oil n gass yeayyyy sukeeeee...semalam senyummm je rse hahaa...

okehh hari ni punye cte hehe..pagi2 td dah kua umah juga sbb dah janji..nak tolong mr ubbay anta keta die servis...sbb mr ubbay bz arini kusus xsmpt nk g anta lgp0n dya wat appoinment dgn toyota..so pagi2 dya g pd amik keta mr ubbay huhu rse sonokk je pagi2 tgok laut,,,nnti nak duduk pd lah hahaha...so odway g pd tuh tbe2 ade kol..cakap tahniah dya dpt satu keje kt company ni hihi alhamdulillah bersyukur rasenyee atas rezeki Allah rse happy n gtau ibu ayah n mr ubbay sume gmbira...n kwn2 pon ckp tahniah sukee sgt thankkzz korang kwn2 dya,dya syg korg n gmbira ade kwn cm korang hehe..RSE GEMBIRA sebabbb alhamdulillah im going to work huhuu..wish me luck guyss hehe...


peacee...ade x muke gembire mase nih?hahah op coz suke slalu kan haha..
(oh tgok gmba ni gemoknye dya dlu..skang???haiisshh letih la tgok kurus nih hahaha)

alhamdulillah banyak berite gembira yg menggembirakan hari-hari dya...dya harap hari-hari korang p0n sama gembira dan bahagia k...
daaa

psst : harap2 ade lagi perkhabaran gembira tuk dya esok dan hari2 seterusnya syukur Ya Allah :)

1 comment:

  1. Beb! Congrat da dpt keje! Alhamdulilah.. Dpt ktne tuh??

    ReplyDelete