Sunday, February 12, 2012

sesal mendua ~klangit

Assalamualaikum w.r.t
hai u all lame xjupe korang kt dhiyakira ni hehe..
untuk entry bulan februari yang pertama kali ni..
dya nak kasi korang layan lagu yang dya suke ni..
dya kan suke bagi lagu2 best2 kat korang nak suh korang layan same2 ngn dya kan...
oaky terima lah lagu kali ini...
taraaaa....



Sesal Mendua by Klangit..

Dulu
Aku pandang diriku
Kekasih yang setia
Tak pernah berdusta
Kini
Aku mulai merasa
Sedap hati mendua
Perlahanku tinggalkan kamu
Tapi
Semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku
Mungkin
Mungkinkah kita bisa
Perbaiki semua
Kembali bersama


yezzaaa korang layan lagu kat u-tube skali ngn lirik yang dya kasi ni eh...
jumm nyanyi same2 dya heheh..
okay actually dya slalu dgr lagu ni kat radio Suria.fm..selalu sangt kua kt radio...
dgr2 mmg best gak  lagu die...tp dya xtau la KLangit ni band dari Indon or Malaysia...
xkisahla kan lagu dari negara mana2 p0n..yang penting bestt..
dan dya suke dgr..and korang pon suke gak..
okay laaa..
jum kite sambung nyanyi jumm..
daaa 


No comments:

Post a Comment