Tuesday, March 6, 2012

Kosong...kosong....kosong....

Salam tetibe je kosong kosong ni awat nya dhiya??

tengah kosong...mcm2 beban kt dlm otak ni sebenar..tp dya xnak pk terus jadi kosongg...
acewahhh dah jgn nk merepek ye dya...
sebenar nk suh korang layan lagu ni....

 KOSONG  by Najwa Latif

sila layan lirik die heheh

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong...kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong...kosong

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Kosong...kosong

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

Kosong .. kosong 


dya dengar lagu ni semalam..terus suke....padahal dya mmg xsuke lagu najwa latif nak2 cinta muka buku tu.. ( hmboii terus terang kt sini ye?) heheheheh tapi bile dengar lagu Kosong ni terus sukee ngn lagu die..bgi dya
lirik lagu ni bermakna...dan ade cerita tersendri dya suke..ade kne mengena ngn dya ke?ntahh xtau...
tp buat kamo yang paham saya masih kosong heheh dah2 merepek lagi hehehe,,.btw suke bile part kosong kosong kosong tu mcm best plak sebab rase sayu je bile sebut kosong..untuk adik2 yg masih sekolah tu jgn dpt markah exam kosong plak e..
biar hati kite kosong dari hasad dengki...kosong dari caci maki org lain..kosong dari buruk kan org lain..dan hati kite mesti kosong dari putar belitkan cakap kite sendri...itu maksud dya..dan mungkin ade maksud tersednri bagi diri masing2 kan..
tp dya nk cakap lagu ni besttt..hihi 
daa..

p/s: rindu petikan gitar kamo..yang kau nyanyikan lagu mu untukku..
yang kau cipta kan puitis indah buat ku.... (lagu baru kamo) hehehe

No comments:

Post a Comment