Friday, March 2, 2012

welc0me March..

Assalamualaikum w.r.t
dalam diam kite dah masuk bulan ke 3 tahun 2012..
ya allah rase cepat sgt mse berlalu..baru je lg dya rase tahun 2011 skang dah bulan 3 2011 ye kwn2.
lempang kang dya xsdr2 lagi mase berlalu huhu...
bile cte pasal mase berlalu..tahun berganti tahun ni dalm xsedar gak umur kite semakin meningkat...
huhu dya tu mude lagi ke?tett mude mude masih mude hehehe..

okay skang bukan dya nk cte sal besday dya ke or umur dah tua...
tapi dya nk cakap WELCOME MARCH 2012...
huhu arini pon dah masuk 2 march haha baru nak wish...cehh apelaa dyaa ni hehehe..

ape korang buat semalam?mksud dya mase 1 March tu...hehehe
mesti bz keje ke..bz duk umah ke..bz kemas umah ke..bz jage anak ke..bz jage suami ke.
.haipp haipp dah melalut yee sila paham hihi...

hmm dya plak tersedar smlm dah 1 march 2012 sebab tengah bz wat report bile nak sign report 
teringat plak tarikh harini dah masuk bulan 3...hamboii cepat bebenorr mase...entry februari pon beberapa kerat je..March ni xtau la ke ke karat entrynye bape plak huhu..btw dya akan cube update2 ape cte yg boleh dya jdkan kenangan dalm blog ni...korang nk bace pon leh jgk..klo korang xbace..sok2 dya dah tua upppsss muda  boleh bace balik utk gelak2 hiihi..

ohh kembali pada cte 1 march..aktiviti dya?hohh dah tentula dya tengah keje kan semalam..
keje di site yang panas terikkk huhuhu tp site yg best huhu setiap kali g site senyummm lebarrr..
padahal banyaakk keje katenyeeee tawu x? huuuu letih...dan semalam ade plak meeting ngn client...smpi kul bape nak tawu?smpi kul 7 malam stat dr tghri tu..apenye keje xletihh..

pagi2 dah turun site..panjat bumbung,,panjat  cat walk..panjat sane panjat sini..sumenye memanjat la..
hahaha mcm klaka plak ckp keje memanjat...actually dya panjat nunn atas bumbung tu nk wat inspection..pastu nk spot check budak keje ke x..hamboiii garang ye bos..x x biasela keje site kan...dgn dah gelap nye..adoii..cmno achik nk kawin ni..huhu so balik keje mmg letihh

balik keje mndi+solat+mkn trus tdo...itulah kje mmg letih...tp yg buatkan nye xletih
sbb org kt site sume sporting n sume asik nk wat klaka je kt site..oh untuk pengetahuan kebanyakan org nye kt site..yg akitek.engineer..project manager nyee sume lah lelaki...sbb tu slalu kne cabar panjt memanjat ni...dah awak ni leh sorg budak prompuan..layan kan je abg2 tu..haa abg2??hooo tidakk sume pakcik2 tp mcm abg2..hahaha..btw dya rase selamat je keje situ..nak2 kami sume dah mcm family bestt..

dan itulah cte kecoh dya pasal keje yg berlaku pd bulan Mac..nk cte psl keje dya a-z lom tntu abihh..so check it out..daaa luv u

ohh ni lah saye budak kecik yg jge site tu..huu burok muke mase ni..
muke pon dh gelappp haahahaha..
oh mse ni saye berjalan kt catwalk kat atas bumbung tu..takotttt wehhh hihi da nasib..
daa


p/s :org kt site slalu ckp saye ni asik gelak n suke senyumm..mcm xde masalah..makcik kantin yg org indon tu pon ckp dya cmtu gak..engineer electric en faizal kate " awak ni senyum je mcm xde masalh" dan sye ckp plak..emmm senyum je la mampu abis xkan nk masam je...n xbaik2 pon nk mara2...baik senyum..mslah? org xtau dalm hati kite ade masalah atau x..walau di luar nye  kite gembira.......cewaahhh..

1 comment:

  1. Beb..! Tudung YuNia..! Hehe..
    Hurm, siapa pon xtawu ape masalah yg kte tanggung kan beb.. :)

    ReplyDelete