Sunday, June 10, 2012

endless love~~~cinta matiku..


Assalamualaikum. w.r.t

Waaaa sudah lama x update blog ni...makin banyak habuk2..shhh shhh..hacummmmm hehehe...
disebabkan dah lama xupdate xtau nak cite ape xtau nk cite mula dari mana hehe aceewahhh...hehe
okay tgok title gempak cinta mati kunun ek hahaha..

sebenar nk cakap ngn korang sal cite ni...cer tgok iklan jap hehe..


yihaaa iklan sudah kluar hehee tapi iklan gambar je la kann hehe....
btw dya rase korang pon dah tahu sal cite nih...ke ade yg xtau lagi?kalo yg xtau lagi dya cte la kat sini kan...
tapi nak suruh korang tgok gak cte ni...actually dya layan cte ni memang dari episod 1st..oh btw cte ni from Philipines okay...Endless love tajuknya memang drama terhangat di philipines mase tayang kat sane...dan hero nye Ding Dong Dantes yang dya mmg suke hero ni..dah banyak cte dya tgok die berlakon..dan yee ding dong ni penah dtg Malaysia okayy...tp dya je xsempat nk jumpe die kih3...oh dan heroin nye Marian Rivera.perhh pompuan ni comei betol dya memang suke die...lagi die nangis lagi die lawa...hehehe

cte ni sebenarnya kisah dua adik beradik ni Johny n Jeny...yang memang rapat dari kecik...tp bile mase sekolah dorang baru dpt tahu yang dorang bukanlah adik beradik sebenarnya..dan Jeny diberi ke keluarga asalnya balik keluarga yang miskin...shirley adik sebenar johny seorang yg dengki dan dya mmg xsuke watak die haha ikotla kelurga johny ke Amerika sebab shirley tu gayat bile die dpt tahu keluarga sebenar die kaya bukan  org miskin..hihi....

lepas dorang dah dewasa baru la Johny jumpa Jeny balik.dan dorang memang sayang n cinta satu sama lain..tapi dorang xbgtahu perasaan masing2...dalam masa yg sama Johny dah ada tunang mase tu..dan Jeny ade lelaki nama Andrew org kaya suke die....jadi cinta Johny n Jeny terhalang lah disebabkan cinta tiga empat segi ni hehehehe....

tp skang Jenny tu sakit leukimia...nak tahu kesudahan korang tengok jugak sama2 ngn dya ye..hahaha btw mmg cte ni tangkap leleh punye...dya kalo tgok setiap kali jenny nangis dya nangis..cisss poyo kan macm diri sendri berlakon lak hahaha....tp dorg mmg romantik...hehe oh cte ni stat kul 3pm-4pm setiap hari Isnin-Khamis....dan waktu itu adalah waktu kerja ye...dya kalo nk tgok kt tv pun kalo sempat tgok tv kat site..tp kalo terlepass memang balik umah dya tengok kat Tonton je..so kalo korang keje gak macam dya..xsempat nk tgok..korang leh tgok kat tonton yeerrpp..

oklah sampai disini sahaja kaki drama kite...
daaaaaa...

p/s: sambil dya tgok drama philipine sambil2 tu blaja bahasa dorang..senang nanti nak g philipines ujung tahun ni..yihaaaa amin....

mahalkitaaa..(aku cinta padamu ) =p

No comments:

Post a Comment