Monday, July 2, 2012

c0ngrats ViVa EspAna~~

Assalamualaikum w.r.t

Hai fans espana...huhu termasuk la dya ni kan...memang fans spain dari world cup 2010 lagi..hihihi...dya memang suke dorang sejak tgok game dorang mase world cup 2010 tu...dah 2 tahun berlalu world cup..kali ni spain main untuk euro plakk...ye dan sekali lagi semalam Spain telah menjadi juara....dya suka bangat donggg..yela xsia2 dya bangun pukul 3 pagi berjaga sampai kul 6 pagi semata2 nak tgok final spain vs italy...hihihi gile ko pagi ni da la keje...hahaha 

Kebanyakan pemain Spain memang dya suke..huhu kalo dulu lagi suke sebab ade David Villa ngan Puyol mase game world cup..tapi kali ni mase euro dorang xmain sebab injured..sob sob sob....hihi ..tapi xpe sebab Fabrigas ngan Torres ada hahaha...Tetibe suke Torres ape sal haa dya?ahaha sebab Torres main Chelsea hahaha....

So dya nak wish tahniah kat Spain sebab dah jadi Juara Liga EURO nih..xkisahla kalo David Silva,Torres ngan Fabrigas ni xbaca pon blog dya...dya nak wish congrats gak hahaha

gambar dorang semalam lepas dpt Piala...

Untuk penyokong Italy xpela xde rezki nak menang tahun ni hehhee....cuba lagi nanti ye...Italy pon ok gak game cuma xde luck semalam mcm kucar kacir sket....btw untuk Spain thank to Silva,Jordi,Torres and Mata sebab dah baji 4 biji gol hehehe...so result semalam spain 4 - italy - 0...

dya bangun tgok ngn ayah dya mule2 dah second half dya tgok sensorang daa hahaha demi spain nye pasall kann..tengok kat umah sensorang pon jadilaaaa.hehehe..yang penting spain menang yeayyyy...

daaaaa...

p/s : teringat mase final World Cup 2010.. Spain vs Netherland....dya ngn kawan tgok kat i-city ramai2....kamo ingat x?heheheh bestt je mase tuu Spain menang lak tu...cepat betol mase berlalu kan... weee ;)

No comments:

Post a Comment