Sunday, July 22, 2012

i meet u again~~zikir

Assalamualaikum w.r.t

Hari sabtu aritu kan dya g PWTC.....sebab nak jumpa seseorang nih....nak tawu x dya jumpa sape?
mehhhh mehhh...

taraaaa..........

hihihi...yeayy dya jumpa abang dya ni....Zikir heeee...hensemm x abg dya?oppss sowy terlebih sudah hee
tapi die memang hensem kan..korang pun mesti suka jugak kan hehe memeeyy kann??

actually hari sabtu aritu Hotlovers ade event celebrate anniversary 1 year wif Adi Putra...so hari sabtu aritu sebelum puase nih...event nih buat dekat PWTC...dya pegi ngn kawan dya...just pergi makan-makan dan jumpa abang dya nih..and tengok die nyanyi...sukee ngn suara die bestt jugakk...

nih kawan dya alyaz....dya pegi sekali dengan die aritu..die ni baikk...suke kawan ngan die hehe die keje kat putrajaya..aritu dya amik die dulu kat putajaya sebab keta die problem plak..so dya g tolong die dlu..then baru gerak g PWTC...lambat jugak ktrg sampai..event start pukul 2pm patotnya...tapi ktrg sampi pun kul 3 heee dengan jem nya lagi biase la kan kl xsah kalo x jem..hehe btw ktrg sampai2 je..dgr abg dah nyanyi..halamakk mesti ktrg ni dah lambat sangat sampai..mase ktrg g meja pendaftaran tanye la ktrg dah lambat ke..oo rupenye event pun baru start sebab ramai yang sangkut dlam jem..hee sib baikk...
ktrg masuk abg baru sudah nyanyi lagu KELAHIRAN....
sempat die tergur ktrg heeee sebab ktrg baru sampai ;p

abang mase tengah nyanyi...mase ni banyak abang nyanyi lagu soundtrack filem Aku Terima Nikahnya...untuk  pengetahuan korang filem Aku Terima Nikahnya akan keluar bulan 10 ni...so sesiapa yang tertunggu-tunggu filem abg aku terima nikahnya dengan nora danish..lets check it out bulan 10 ni oritee...dya pun xsaba nak tgok sebab lagu-lagu yang abang nyanyi dalam filem ni best2..hehe so aritu abang nyanyi exclusive untuk ktrg...

kek ulang tahun hotlovers for adi putra...cayaaa kaann kek ni...berapi2 hehehe..kek ni ade akak ni sponsor memang terbaik akak tu....terharuu abangg tau..siap ade adegan nangis2 terharuuu gituu hehe...

yummyyy cupcake yang dya dapat...sayanggg wehh nak makan muke hengsemm cam gituu heee gediksss kk...hahahahahah

abang...mak abang (adiputra)..wife adi putra kak aida...mase ni abg bagi ucapan terharuuu tu camm sayu muke die ehekk2...

dya kat tepi abang mase ni...tuu dapat amik pic die close up gitu...sweetnyaa diaa...auchh jatuh cinta tau...heee

lepas dah abis potong kek abg turun bawah kat meja2 kitorang salam2 borak-borak amik gamba ngn die..
so kami semua tidak melepaskan peluang heee...mcm dya dah selalu jupe dya bagi can dlu kat orang yang xpenah jupe abang dari dekat cewahh..mase ni abg ckp ngn dya.."jap ehh dya abang g meja sebelah ni dulu"...heee dya pun kata "its okay abg ktrg lepas2 ni pun xpe hee"..

turn abang datang kat meja dya plak...fuhh macho memeyy ni..hehe

dan saye pun tidak melepaskan peluang amik gamba ngn abang jugak hehehe..jap2 nape ade yg komen kat fb dya ade rupe ngn adi putra nih?betol ke korang?cer korang ckp dya ngn adi putra ade rupe x?cakap cakap ada rupa tau..kalo x dya xnk kawan..hahhaa but its seriously ramai membe dya tegur dya ade rupe ngn abang...emm xsalah kot kalo ade rupe...bukan ade rupe jodoh k..rupe adik beradik pun okayy la kaann heeee...

lagi sekali saya dhiya and adi putra...adik beradik forever hehehe...perasann naa koo dya hehe

dya wif wife adi putra kak aida...kak aida duduk kat meja dya mase ni borak2 ngn dya..die sgt baik..
dya memang suke jumpa kak aida ni borak2 hehehe..die peramah dan lemah lembut je hehehe macam rupe siti x kak aida nih?ade kan?hehe

lepas dah abis amik gamba.abg wat show lagi nyanyi beberapa lagu..

haa mase ni lagu last abang nyanyi lagu dhia ..lagu last semua tengah tertunggu abang nyanyi lagu dhia untukku...heee dya mase kat sne dah jerit2 kt abang suh abg nyanyi lagu dhia..at last abang nyanyi jugak wif gitar kesayangan die nih..hehe u all nak tawu x?dya siap naik atas pentas bagi abang bunga mase tengah nyanyi...abang sukee jee heee senyummm...so sweet hehe

haa nampak x munga ros kat gitar abang tu?hee munga tu la yang dya kasi abang...so sweet kan hehe

kalo u all nak tawu cerita pasal hotlovers ni ade keluar dalam paper metro ngan utusan Sabtu 21,Julai 2012
xcaye cer korang tengok ade gamba dya keluar sekali...acewahhh hehe....
k la korang daaaaaa


p/s :Tuhan tolong aku...tolong jaga dia..
Tuhan aku sayang dia

















No comments:

Post a Comment