Wednesday, July 4, 2012

Jujur aku Dayus~~

Assalamualaikum w.r.t

Hai korang....tajukk adeii sangatlaaa okay..sangatlaaa dayuss..hahaha...tp korang janganla terasa k..
dya bukannya cakap korang dayus ke ape...dah tajuk cerita nya Jujur Aku Dayus...hihi...actually tadi dya layan cte tu kat you tube...btw cte ni dah lame la tayang...cte cerekarama kat tv3...best cte nih..pelakonnya Beto Khusyairy ngan Nora Danish...

Sinopsis citenya camni.. ;-

Jujur Aku Dayus mengisahkan pasangan suami isteri, Edree dan Lisa yang hidup bahagia selepas perkahwinan yang berusia lebih setahun. Sebagai seorang pegawai berprofil tinggi, Edree memikul tanggungjawab besar di dalam syarikat. Suatu hari, dia ditugaskan untuk ke luar negara dan selepas lapan tahun keika dalam perjalanan puang ke rumah untuk melepaskan rindu kepada isteri tercinta, Edree ditimpa kemalangan menyebabkan dia koma.

Okay lepas Edree koma tu..edree dah berubah..dah xlayan isteri die macam isteri die la...sedih memang sedih yelaaa sape xsedih kalo ade suami tp suami xlyan isteri die kan..eceewahh (dyaa mentang2 nk kawin)..hihi...dalam cte nye banyak pengajaran yang kite leh dapat...mcmne nk selesaikan masalah antara suami isteri...ape yang patot suami buat dan ape yang patot seorang isteri buat..banyak pengajaran dalam cte ni..walaupon ni cerita rekaan semata-mata tp x mustahil dalam dunia realiti kita skang ade terjadi perkara yang jadi dalam cte ni...kepada yang dah tgok cerita ni mesti korang paham maksud dya kan...dan kepada yang xpaham sebab xtgok lagi cerita ni sila layan ok...



korang leh layan video kt atas nih...full cerita okay....sebelum tdo ni baik korang layan hehee...eihh dya ni macam xkasi korang tdo plak ek...bile2 pon korang leh layan...yang penting Nora Danish sgt comei dlm cte ni hehhe...Beto sangatlah santai dya suke cara die cakap dlm cerita ni...so untuk korang sila layan k..


daaaaaa



p/s : Manusia boleh berubah jika di beri peluang...
tetapi setiap peluang itu tidak semestinya baik untuk kita ;)

No comments:

Post a Comment