Saturday, August 11, 2012

Iftar at Garden Cafe Alamanda~

Assalamualaikum w.r.t

Haiii korang...nak tawuuu x ecehhh hehe hari isnin haritu dya dengan emcik tunang sayang ecehhh hehee pergi buka puasa same2..hihi suke nyeee...excited je dya...tanye2 emcik tunang nak buke pose kat mane...then die ckp xkisah mane2... bincang-bincang dgn emcik tunang mule2 ingat nak pegi buke pose dekat bagan lalang..then rase mcm xsempat plak..sebab ari isnin kan...macam xsempat nak pegi sane..masing-masing kerja...hehehe so di dalam kebizian kerja ari isnin tu sempat dya decide nak pergi same2 buka dgn emcik tunang dkt Garden Cafe, Alamanda Putrajaya ni...

sebelum ni dya xpenah masuk pun Garden Cafe ni...tp tawula ade dekat alamanda ni sebab selalu pergi alamanda jalan-jalan hehehe...dalam hati dah lame nak try makanan dkt Garden Cafe ni...sedap ke x...sebab tengok decoration kedai die..ouchh so sweet ala2 garden memang sweet kedai die..dya suke deco2 kedai die...pastu dya tanye emcik tunang nak x kite buke kat situ..trus emcik tunang cakap okayy bolehh..yeayyy..
dya terus cari number contact garden cafe tu untuk buat booking..yela buka puasa selalunya penuh kan..mmg kne book dulu...dya call then terus book...dorang x buat ala carte untuk buka puasa..dorang buat buffet jugak macam hotel-hotel buat...so harga buffet die RM33++...ok kan not bad...

petang tu after work..terus emcik tunang jemput dya then terus gerak pergi sane...sampai sana pukul dalam area kul 7...ngam2 sebelum nk berbuka...ktrg dapat tempat duduk yang ade buaian tau..huahuahua dak kecik dya ni suke la kan....makan sambil main2 buai..woww such as romantik place...mmg best tempt die...hehehehhe..

dak kecik yang excitedd makan duk kat buai hahaha...

emcik tunang ku...gelakkk tengokkk gelagat cik tunang die nih hahah...

mase ni ktrg baru sampai...baru lepas amik makanan....amik gambar dulu sementara tunggu waktu berbuka puasa heeehe...

ni sebahagian jee makanan yang ktrg amik dulu...haha  tu pun dah kenyangg..
makanan die sedappp not bad..


kami yang sukeeee hehehe...

masuk waktu buke puasa..makan makan makan...pergi solat...then ktrg lepak2 dulu kat sini borak2..hehee mmg best korang...mmg nk sugggest korang pergi Garden Cafe nihh...nak2 kalau pergi berdua nak makan sama-sama ke..nak sambut aniversary ke mmg seswaii...mmg sweet tempat ni...

kalo tempat dah sweet kitrg pun nak posing2 sweet jugak lahhh hahahah gataiiii...

sebelummm balik nak jugakkk main buai kat luar cafe tu hahahah...


nanti korang pergi lah jugak ekk...memang thumbs up tempat ni.. i like..

daaaa

No comments:

Post a Comment