Thursday, December 20, 2012

2.12.12 majlis resepsi perempuan

02.12.12
Cantik x Tarikh ni?hehe dya suke Tarikh ni even xdpt 12.12.12, 
Tarikh ni pun not bad kan...
Tarikh 2.12.12 ni lah berlangsung nya majlis resepsi belah perempuan..
Majlis berlangsung di Nilai Convention Hall...

Sblm majlis banyak persiapan kene buat...kdg2 rase adoi letihnyee...yela kite nih mane ade wedding planner...so pengantin nye ni lah wedding planner.die lah yg buat photobooth & guest book, die lah yg buat table utk candy,die lah yg wat hiasan dewan,and die lah jugak buat video utk ditayang kan mase resepsi...nasib baik ramai keluarga Dan saudara2 yg tolong..rase Kurg skit beban nye...dsbbkan dya ni lah wedding planner utk majlis resepsi belah perempuan so ape2 yg xbuat lagi last minit Sblm majlis berlangsung dya Cuma bg arahan and monitor je sepupu2 yg tolong dya hehe...lgpon brg2 dya da siapkan...ok tp skang xnk cte pasal persiapan dya dulu...kite layan dlu gambar2 sepanjang majlis berlangsung.....

outdoor kt putrajaya..dya suke gambar ni tq official photographer senyum picture..

Menteri Besar Seremban, org ns panggil Tok Mat je..hehe...antara vvip yg ada majlis dya..
time kasih byk2 tok mat..sempat jugak dtg even tok mat bz...dtg jugak majlis dya walaupun majlis dah abis mase tu...sgt2 dya hargai..time kasih jugak jambangan bunga yg tok mat bagi tu hehee

outdoor putrajaya by official photographer by senyum picture..
luv this pic also ;)

outdoor putrajaya photo by official photographer senyum picture

 outdoor putrajaya photo by official photographer senyum picture
ni sepupu2 dya hehe tq dtg 

family belah lelaki..meriahhh semua pakai ikot tema sukeeee....

photo by official photographer senyum picture

outdoor putrajaya photo by official photographer senyum picture

makan beradab photo by official photographer senyum picture

tetamu paling istimewa..dato seri sharizat...suke sgt dya aunty dtg...sblm majlis, dya ade msg aunty sharizat jemput ke majlis dya...aunty rply mmg die akan dtg...heehe alhamdulillah rezeki dya aunty dtg majlis dya..ramai jugak tetamu lain amik gamba dgn aunty sharizat..yela mmg sush kan nk jumpa menteri sekali jumpa mase majlis dya dorg suke la hehe...aunty mmg lawa solid lagi badan..heheheh tq so much aunty...

pahlawan ku...hehehe emcik suami awak hengsem la haritu...sukee tawww heheeheh

photo by official photographer senyum kreatif....

penari2 kecil heeee suke sgt tgok dorang buat show...budak2 ni dari kebudayaan NS..
tq u all show korang mmg best ;)

acara terakhir sblm abis majlis...dya dan emcik suami sempat nyanyi sama...
dua insan u ollss hahahaa...sedap ke xsedap xtaula..tp dorang nk pengantin nyanyi ktrg nyanyi la dgn sungguh2 hahaha tgok muke emcik suami tu hahaha....ni photographer la ni haha saje jee...

btw dhiya dan suami aizat, ingin mengucapkan jutaan terima kasih, kpd keluarga,makcik pakcik , saudara mara, sepupu2, kawan2 yang banyak membantu dya dalam menjayakan majlis resepni ni...terima kasih jugak kpd kawan2 dan tetamu semua yg dtg, memeriah kan lagi majlis, dan terima kasih kpd semua yang bagi hadiah...dya dan suami sgt2 hargai...tq untuk official photographer yg bagi gambar yg terbaik...dan juga videographer yg buat video terbaikk dya sukeeee....tq tq tq so much luv u all






No comments:

Post a Comment