Monday, December 31, 2012

ajari aku~

ajari aku by anuar zain

Ajari aku tuk bisa
Menjadi yang engkau cinta
Agar ku bisa memiliki
Rasa yang luar biasa
Untuk ku dan untuk mu

Ku harap engkau mengerti
Akan semua yang ku pinta
Kerna kau cahaya hidupku
Malamku tuk terangi jalanku
Yang berliku

Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku….

Mungkinkah semua akan terjadi
Pada diriku
Hanya engkau yang bisa…
Mencintaiku

Hanya engkau yang bisa
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti
Semua inginku….

[Hanya engkau yang bisa]
Hanya engkau yang tahu
Hanya engkau yang mengerti[Mengerti]
Semua inginku….

Ajari aku untuk bisa mencintaimu

lagu ni mase 1st time dengar teruss dya sukee....lagu anuar zain kan..bile sesekali keluar memang meletopss kan uollss hehe....dya mmg suke sore anuar zain ni..n lagu2 die pun best....bile dya dengar je lagu ni...eih rase nk letak lagu ni dlam video dya la mase wedding nnti...ah haaa teruss dapat idea..actually  mmg dalam plan dya nk buat video...yg ada gambar family, gambar dya n hubby dari baby,zaman sekolah,zaman belajar,zaman bekerja..ehehehe dan zaman mase mule2 ktrg becinta dlu..hehe 10 tahun tu banyak betol gambar nk masuk dlm video tu hehehe...dan plan dya utk buat video ni mmg ayah dya setuju...sbb ayah dya suke..ayah dya pun selalu bua video lagu masukkn gmbr2 dlm program2 belia...so like father like daughter kan....idea mmg banyak...cuma mase tu mmg slalu mencemburui hehehe...
walaupun mmg dari plan asal mmg ada video love story n akad nikah dari official videographer dya...utk ditayangkan mase resepsi dya kt dewan, tp dya nak jugak buat video lagi satu yg ada gmbar dya n hubby n family...baru bestt kann..sebab dya tgok kebanyakkan wedding yg buat kt hotel n dewan slalu ada video gmbr2 family,n gmbar2 dorg dri kecik smpaila bercinta..heheh...dya pun mestila nk jugak..dlm xde2 mase tu...akhirnya sempat jugak dya buat video tu..1 week sblm majlis ok dya wat....nasibb badan disbbkan xde wedding planner..so perantin la kene buat semua hehe..tp dya suke....puas hati sbb semua idea dya untuk wedding dya..mmg dpt di realisasikan sukee ;)  ....so ajari aku salah satu lagu dlm video tu...bestt lagu ni...dan sgt bermakna lirik die..sesuai untuk org bercinta sesuai juga ditujukan utk family kan hehehe...
mase video tayang kt dewan semua org suke..sbb ade gmbar dorang..hehe n lagu ni best dorang suke..dya pun ade masukkan lagu tercipta untukku by ungu..suke special guest dya family angkat dri padang..hehe yela lagu dri penyanyi indonesia dorg pun suke la kan heehe...and lagu ke 3 lagu pilihan ayah dya sndri..hehe lagu hindustan tu...hehehehe ayah n dya mmg suke hindustan nak2 si dya ni..mmg lagu2 hindustan sume tawu hahaha....tetamu pun suke tgok video ade lagu hindustan dorg ckp rase nk guling2 kalau ade taman kt dewan tu hehehee romantiknye kann hehehe

sape yg lom tgok video yg dya wat tu boleh layan kt fb dya ye...nk upload kt sini berat sgt hehehe

daa


No comments:

Post a Comment