Wednesday, February 29, 2012

besday kakak..jupe abang skali @adiputra n @aidaputera

Assalamualikum.w.r.t
haaa nk cte pasal abg dya nih..cewahh abg tuu...huhuhuhu..
aritu dya g pavilion sebb ade suprise besday kak aida wife adi putra..n suprise besday abg jugak..
kebetulan suami isteri ni kongsi bulan kelahiran yg same iaitu bulan february...
maknanya bulan ni kan hehe...besday abg 26.02..

aritu dya g la ngn membe dya sorg ni yg duk Putrajaya..
kejap je knl die tp dah rapat hehehe event stat dlm kul 10 pm gitu..
kul 9 dya dah gerak ngn kawn dya dri putrjaya ke pavi...
smpi2 pavi abg n kaka lom smpi lgi...tp dah ramai kawn2 kitrg dah tguu nk wat suprise kt abg n kaka...
event wat dkt Glitters Pavi...so kitrg smpt nyorok blkg restoran tu semata2 nk suprise kn kak aida n abg..

okay bile abg n kakak smpi je..dorang dah duk kt sit..tibe2 lampu padamm...omg omg kate kak aida..
kak aida kate die pelik je npe restoran tu xde org n tibe2 gelap...hihi..
dah gelap ktrg pon kluar dr blkg kak aida n abg smbil nyanyi lagu besday...
so aritu ade kek utk kak aida..n pulut kuning tuk abg...

mase abg adi putra baru smpi tu..sebelum tu pegi launch filem "aku teima nikahnya" kat MIG...dan mse abg smpi pavi tu abg lapar xmkn lagi siannnn...dengan matanya yg layu je sebab xtdo 2 hari semata2 shoot muvie KL Gangster...sian abg tp nk wt cane kan abg dah keje abg..heheheh..so lpas ptong kek ktrg makan...
da abis makan ktrg pon ape lg time nk amik pic wif abg hehe..ramai tol nk amik pic ngn abg...kadg2 sian plak dya tgok die...die letih tp masih senyum lgi bile org nk amik gambr..abg memg baik sme ngn wifey die yg sporting tuhh hehee...haaa sib baik abg ingt dya mase tu...sukeeee...

so ape lg??jumm lyan pic2 nihhhh..hehehe

satu untuk kak aida..satu untuk abg adi ;) hapy besday

potong kek sesame sweet ;)

abg bagi hadiah untuk kak aida

exclusivee niiiii hehehe

abg nak sainnn heheh

dya wif kak aida ;)

ok dya wif zikir..hehe ade rupe ke?ramai org ckp kt facebook dya ade rupe die la..pastu tanye dya..adik beradik ke ni?hehehe..btw x ye...tp klo zikir nk jd abg dya pon bleh jugakk hehehe...
btw setiap kali jupe abg mmg best..
sebab abg sporting peramahh hehehe...
suke tgok abg heheh...
oh aritu dya leka main belon ngn anak buah adi putra.namenye CINTA n Kasih...bestt
suke tgok dorg gelak22..hehe dorg pangil abg n kaka walid n ummi..
sweet kan,,,

smpi disini sahaja...
daa..
p/s :abg n kakak luv u both..
dah rindu dah pon heehe...sorry dya xdpt attend event mgu lps...
but next time kite jupe ye ;)





 

AKU...KAU...dan KENANGAN.....

aku kau dan kenangan...

Salam u all jum layan lagu dya post nih..
lagu yg menyayat hati hehehe...

Saat kau membuka pintu hatimu
Mungkin aku telah jauh
Meninggalkan dirimu dan kenanganku
Rasa kecewaku padamu

Memang kau yang terindah
Yang pernah tercipta
Namun bukannya kau harus
Sia-saikan aku dengan segala tingkahmu
Rasa kecewaku padamu


Biarkanlah aku mengembara jauh
Menghapus lupa kecewa karna cintamu
Jangan kau sesali kenyataan ini
Karna ku bahagia lepas dari jeratmu
Ooo.. dari jeratmu ooo…

dya first time dgr lagu ni pon mase dya g karok ngn kaksu n broe..
kaksu n broe nyanyi lagu ni same3..khas utk dya cewahhh..xdela gurau je...
so nk jgk korang layan lagu ni sme2 ngn dya...
supaya korang tawu isi hati ini..hahah cewahh..
ok slmt bernyanyi hihihi..
daaa

ps: saya rinduuu..

Thursday, February 16, 2012

wajahmu~irwansyah

wajahmu by irwansyah...

untuk kamo..


Andai bisa ku memelukmu
Andai bisa ku mencintaimu
Kan ku persembahkan segalanya
Hanyalah untukmu

Andai bisa ku menyentuhmu
Andai bisa ku memilikimu
Kan ku berikan semuanya
Rasa di hatiku

Dan bila jauh rindu hatiku

Ku berharap cepat waktu berlalu
Ku berharap cepat kau di sampingku
Aku yang rindu dan memuja dirimu
mencintaimu


Dalam bisik
Dalam sepi jiwaku
Hanya dirimu
Di hati…


Andai bisa ku menyentuhmu
Andai bisa ku memilikimu
Kan ku berikan semuanya
Rasa di hatiku

Dan bila jauh rindu hatiku

Ku berharap cepat waktu berlalu
Ku berharap cepat kau di sampingku
Aku yang rindu dan memuja dirimu
mencintaimu

Dan bila jauh rindu hatiku

Ku berharap cepat waktu berlalu
Ku berharap cepat kau di sampingku
Aku yang rindu dan memuja dirimu
Setia selalu
Selalu…



Sunday, February 12, 2012

sesal mendua ~klangit

Assalamualaikum w.r.t
hai u all lame xjupe korang kt dhiyakira ni hehe..
untuk entry bulan februari yang pertama kali ni..
dya nak kasi korang layan lagu yang dya suke ni..
dya kan suke bagi lagu2 best2 kat korang nak suh korang layan same2 ngn dya kan...
oaky terima lah lagu kali ini...
taraaaa....



Sesal Mendua by Klangit..

Dulu
Aku pandang diriku
Kekasih yang setia
Tak pernah berdusta
Kini
Aku mulai merasa
Sedap hati mendua
Perlahanku tinggalkan kamu
Tapi
Semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu
Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku
Mungkin
Mungkinkah kita bisa
Perbaiki semua
Kembali bersama


yezzaaa korang layan lagu kat u-tube skali ngn lirik yang dya kasi ni eh...
jumm nyanyi same2 dya heheh..
okay actually dya slalu dgr lagu ni kat radio Suria.fm..selalu sangt kua kt radio...
dgr2 mmg best gak  lagu die...tp dya xtau la KLangit ni band dari Indon or Malaysia...
xkisahla kan lagu dari negara mana2 p0n..yang penting bestt..
dan dya suke dgr..and korang pon suke gak..
okay laaa..
jum kite sambung nyanyi jumm..
daaa